evenementen bedrijfsevenementen tips

Online evenement

Wij verzorgen het online evenement!

Wat zijn online evenementen? Je kan veel kanten op in de online wereld, daarom zitten er veel voordelen aan vast. Hieronder 3 voorbeelden van online events die dtevents reeds organiseert.

Online kwartaalmeeting
Bij de kwartaalmeeting sluit je de maand af en/of start je de maand met een online bijeenkomst.

Online seminar/congres/symposium
Deel kennis met elkaar, ga de discussie aan en laat je inspireren door meerdere gastsprekers tijdens een online seminar, congres of symposium.

Productlancering
Bereik je klanten pas echt goed met een online productpresentatie.

 

De professionals regelen het tot in de puntjes

dtevents werkt met professionele teams die zorgen voor o.a. een creatief programma, uitnodiging, goede verbinding én wij beschikken over de juiste apparatuur. Jouw evenement loopt precies zoals jij het wilt. Een online evenement zal ook veel goedkoper uitvallen vergeleken met een evenement op een (externe) fysieke locatie. Geen grote locatie die je moet huren, niet met de auto naar de locatie, geen reistijd of files, geen parkeerproblemen, minder voedselverspilling, minder afval, maar wel direct in contact staan met je toehoorders. Dit zorgt ervoor dat een online evenement ook nog eens heel duurzaam zal zijn.

Tijdens een evenement krijg je veel meer interactie met de aanwezigen als dit online wordt georganiseerd. Tijdens het evenement kunnen de aanwezigen bijvoorbeeld via een chat communiceren met elkaar, of zelfs direct 1 op 1 verbinden met bijvoorbeeld een gastspreker.

Voor de rust momenten is het natuurlijk ook mogelijk om een Zaanse borrelbox toe te voegen. Dtevents hebben meerdere online activiteiten. Kijk voor alle online activiteiten op deze pagina.

Deel dit event