Officiele opening

Officiële opening

Wij verzorgen de officiële opening van jou!

Wil jij een feestelijke bedrijfsopening organiseren voor al jouw collega’s, familie en (potentiële) klanten? Evenementenbureau dtevents helpt je graag bij het organiseren van een bedrijfsopening voor jouw bedrijf. Dtevents zijn hierin gespecialiseerd en dtevents staat klaar om jou zorgen te ontnemen. Hierdoor kun jij genieten van een goed georganiseerde bedrijfsopening die aan al jou wensen voldoen.

Bij de start van een nieuw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of het betrekken van een nieuw pand, wordt het tijd voor een feestelijke bedrijfsopening. Een officiële opening die nog lang in het geheugen zal blijven van jouw collega’s, familie en (potentiële) klanten.

De feestelijke bedrijfsopening wordt van top tot teen, van het kleinste tot het grootste detail door dtevents geregeld. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Het evenement zal precies worden aangepast op jouw wensen. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen het je graag.

Ben jij benieuwd wat voor teamuitjes dtevents allemaal organiseert? Kijk op deze pagina waarop je kan zien naar alle teamuitjes. Ook organiseren wij personeelsevenementen, open dagen, product presentaties en bijvoorbeeld bedrijfsfestivals.

Deel dit event

Ook leuk