Bedrijfsevenement

Officiële opening

Een onvergetelijke officiële opening!

De opening van uw bedrijf, na een verbouwing, uitbreiding of verhuizing is een mijlpaal die u wilt vieren. Met een officiële opening zet je jouw bedrijf op de kaart en maakt iedereen kennis met jouw bedrijf of nieuwe pand! Wij helpen graag met het organiseren van een onvergetelijke opening die past bij het bedrijf en de visie. Wij houden rekening met al jouw wensen en denken graag mee, (bijna) alles is mogelijk!

Officiële opening bedrijfsevenementen leuke personeelsuitjes leuke teamuitjes

Een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk.. een opening op maat!

De opening van uw bedrijf is een mijlpaal die u wilt vieren! dtevents is gespecialiseerd in projectmanagement en creatie op het gebied van dit soort unieke projecten. Wij nemen alle zorg uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw gasten en het genot van uw opening! Van concept tot uitvoering, wij regelen alles tot in de puntjes.

Bij de organisatie van een officiële opening kan je denken aan diensten als:

  • Conceptontwikkeling: Net een tikkeltje anders en vooral heel creatief, dat is ons streven op het gebied van conceptontwikkeling. Passend bij de wensen, doelgroep en het budget ontwikkelen wij het perfecte concept.
  • Catering: Bij een officiële opening hoort heerlijke catering. Dit kan aangepast worden naar wens. Van hapjes en drankjes tot een walking dinner of een barbecue in de zomer.
  • Entertainment: Wij zorgen voor het juiste entertainment, passend bij de locatie en het concept. Denk aan muziek, live-acts, een photobooth voor blijvende herinneringen en een DJ.
  • Technische ondersteuning: Een officiële opening is de juiste gelegenheid om beeldmateriaal te laten zien, bijvoorbeeld van de transformatie. Denk hierbij aan het verzorgen van geluid, licht en beeld.
  • Event management op locatie: Om er voor te zorgen dat collega’s van elk moment kunnen genieten zorgen wij ervoor dat de gehele productie op locatie door ons wordt verzorgd.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit event

Ook leuk