Nostalgische Summer Party

Een nostalgische Summer beleving!

Stap binnen bij Lab 44 in Zaandam en ga in de zomer mee op een reis terug in de tijd naar de gouden jaren van de laatste decennia van de vorige eeuw tijdens de nostalgische Summer Party! Gehuld in de sfeer van de jaren 80/90, kunnen jij en je collega’s tijdens jullie bedrijfsevenement genieten van een scala aan nostalgische activiteiten, heerlijk eten en drinken, en een retro sfeer. Van klassieke spellen zoals hoelahoepen en zaklopen tot een buffet met versbereide gerechten die je terugbrengen naar je favoriete familiediners. Het belooft een avond vol plezier, herinneringen en onvergetelijke momenten!

Lab44 evenementenlocatie Zaandam

Programma en al het lekkers

Onderstaand wordt het programma beschreven en uiteraard heel belangrijk, de heerlijke gerechten en drankjes die hierbij horen de gehele avond!

 • Ontvangst: 16.00 – 17.00
  • Snoephorloge + verrassing als welkomstgeschenk
  • Welkomstdrankje: champagne, pils, shandy
 • Borrel: 17.00 – 18.00
  • Gevulde eitjes, kaas en worst, Cora van Mora hapjes, en andere hapjes
  • Hollands drankenarrangement
 • Buffet: 18.30 – 19.30
  • Verse gerechten gepresenteerd in nostalgische materialen
  • Diverse gerechten inclusief soepen, aardappelgratin, huisgemaakte vissticks a la Iglo, een heerlijk rijsgerecht naar het idee van Chicken Tonight, en huisgemaakte pizza’s
  • Live cooking met vlees uit de jaren 80/90
 • Dessert: 19.45 – 20.30
  • Huisgemaakte Viennetta, verse vruchtenbowl, knetterdip dessert, en meer
  • Verpakte waterijsjes en thermoskannen met koffie en thee

Laat je verrassen met collega’s

Tijdens dit zomerevenement kom je binnen op de rode loper, word je omringd door een levendige achtergrond van logo’s uit de 80’s en 90’s én wordt je begroet met vrolijke muziek door een live DJ. Terwijl je je weg baant door de je  aanwezige collega’s, krijg je om je pols een snoephorloge geregen, een herinnering aan de zoete traktaties van vroeger.

Je voelt de competitiviteit tussen collega’s terwijl je deelneemt aan de verschillende activiteiten van de Zeskamp. Van hoelahoepen tot zaklopen en skelterracen, elk spel roept een bepaalde herinnering of gedachte op. Ondertussen worden op oude tv’s klassieke series afgespeeld. De locatie is doordrenkt met retro-charme, met hangende CD’s aan nylondraad en bakken gevuld met verpakte lekkernijen uit die tijd: Hubba Bubba kauwgom, zwart-wit zakjes, mega dust, en lange jan. Overal om je heen zie je vingerplanten, Perzische tapijten en personeel in fluorescerende kleding, sommigen zelfs rolschaatsend om je drankjes te serveren.

Na een middag vol plezier en spellen, wordt je uitgenodigd om te genieten van een heerlijke borrel. En dan is het tijd voor het hoogtepunt van de avond: het buffet. Versbereide gerechten, gepresenteerd in blikken en potten van bekende merken uit die tijd. Het dessertbuffet is een waar feest voor de zoetekauw, met huisgemaakte Viennetta, vruchtenbowl, knetterdip dessert en meer lekkers om van te genieten. Dit concept met je collega’s is meer dan alleen een Summer Party; het is een reis terug in de tijd wat zorgt voor leuke gesprekken. En het leuke is, je hoeft niet in die tijd geleefd te hebben om het naar je zin te hebben! Het is voor iedereen!

Nostalgische summerparty bedrijfsevenement

Deel dit event

Ook leuk