musical the bodyguard leukste teamuitjes Utrecht Scheveningen originele bedrijfsuitjes

Musical The Bodyguard

Wat ga je beleven tijdens musical The Bodyguard?

Ervaar de sensatie van spanning en verleiding in The Bodyguard, een mix van musical, popconcert, thriller en liefdesverhaal in één. Deze show bevat populaire hits van Whitney Houston, waaronder ‘I Wanna Dance with Somebody’ en ‘I Will Always Love You’. Laat je meeslepen door de muziek en het verhaal van deze unieke voorstelling. Dit is jouw kans om deze populaire theatershow te ervaren, die eerder al 850.000 bezoekers trok. Wacht niet langer en grijp deze kans!

De musical wordt gehouden in Utrecht en duurt in totaal 2 uur en 45 minuten inclusief pauze. Let op! De musical is te zien tot 27 augustus 2023 en speelt elke week van dinsdag t/m zondag. De arrangementen zijn tot drie weken van te voren te boeken. Beleef nu de musical op een speciale manier een kies voor een exclusief arrangement!

musical The Bodyguard Utrecht leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje leuke personeelsuitjes

De drie arrangementen

Arrangement Brons (3,5 uur)
Als je kiest voor het bronzen arrangement dan beleven jij en je collega’s de musical op eersterangs plaatsen. Jullie krijgen voorafgaande aan de musical een gezellige ontvangstborrel met keuze uit bier, wijn of fris. Daarnaast wordt er tijdens de ontvangstborrel een smakelijke selectie van hapjes geserveerd, waaronder een bittergarnituur en borrelnootjes voor de lekkere trek. Vervolgens is het tijd om samen met je collega’s te ontspannen en te genieten van de geweldige musical The Bodyguard. Halverwege de musical is er een pauze waar jij en je collega’s heerlijke drankjes aangeboden krijgen. 

Arrangement Zilver (4,5 uur)
Als je kiest voor dit arrangement dan zitten jij en je collega’s op eersterangs plaatsen en gaan jullie voorafgaande aan de musical genieten van een heerlijk driegangen diner! Bij het diner zitten dranken, zoals wijn, bier en fris inbegrepen. Het diner wordt afgesloten met koffie en thee. Ook hier krijg je tijdens de pauze een lekker drankje en een bijbehorend hapje aangeboden. 

Arrangement Goud (5 uur)
Het gouden arrangement biedt een complete en onvergetelijke ervaring! Geniet van de beste zitplaatsen op de premium plaatsen tijdens de musical. Voorafgaand aan de show kun je samen met je collega’s genieten van een heerlijke ontvangstborrel met een open bar, een assortiment van hapjes en een luxe amuse. Daarna is het tijd voor een smakelijk driegangendiner! Een lekker glaasje bubbels mag bij het gouden arrangement natuurlijk niet ontbreken. Ook hier wordt er tijdens de pauze van alles lekkers aangeboden.

Alle arrangementen zijn inclusief persoonlijke begeleiding van het Guest Relations Team, een gereserveerde (niet) afgesloten ruimte en garderobe faciliteiten.

Musical the bodyguard arrangementen leuke teamuitjes Utrecht personeelsuitje

Extra opties

Als je graag je arrangement wilt uitbreiden, dan is dat mogelijk! We kunnen op maat gemaakte arrangementen aanbieden die aan jouw wensen voldoen. Je kunt ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een borrel. Ook bieden wij de optie voor een meet & greet met één van de acteurs. Let op, dit gaat alleen op aanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden? Neem een kijkje naar ons andere leuke musical teamuitje, musical AIDA! Deze musical is te zien in Scheveningen en ook daar is er keuze uit drie fantastische arrangementen!

Deel dit event

Ook leuk