musical AIDA leukste teamuitjes Utrecht Scheveningen originele bedrijfsuitjes

Musical AIDA

Wat ga je beleven tijdens de musical AIDA?

De musical AIDA vertelt het onvergetelijke verhaal van de liefde tussen Aida en Radames, die in een tijdperk vol tegenstellingen leven. Hun liefde wordt bedreigd door oorlog, tradities en innerlijke strijd, maar hun band blijft sterk. Ondanks de onzekerheid kiezen zij voor elkaar en voor een avontuurlijk pad vol uitdagingen. Dit is een liefdesverhaal dat je niet wilt missen!

De musical is te zien in Scheveningen en duurt in totaal 2,5 uur inclusief pauze. Let op! De musical is te zien tot 14 april 2024 en speelt elke week van woensdag t/m zondag. De arrangementen zijn tot drie weken van te voren te boeken. Beleef nu de musical op een speciale manier een kies voor een exclusief arrangement!

Musical AIDA evenementenbureau leukste teamuitjes unieke bedrijfsuitjes teamuitjes in Scheveningen

De drie arrangementen

Arrangement Brons (3,5 uur)
Het bronzen arrangement bestaat uit eersterangs plaatsen, een ontvangstborrel met keuze uit bier, wijn of fris. Verder krijg je tijdens de borrel een lekkere bittergarnituur en staat er voor de lekkere trek borrelnootjes op tafel. Daarna is het tijd om samen met je collega’s te genieten van de musical AIDA! Halverwege de musical is er een pauze waar jij en je collega’s heerlijke drankjes aangeboden krijgen. 

Arrangement Zilver (4,5 uur)
Als je kiest voor dit arrangement dan zitten jij en je collega’s op eersterangs plaatsen en gaan jullie voorafgaande aan de musical genieten van een heerlijk driegangendiner! Het diner wordt afgesloten met koffie en thee. Ook hier krijg je tijdens de pauze een lekker drankje en een bijbehorend hapje aangeboden. 

Arrangement Goud (5 uur)
Dit arrangement is het complete pakket! Met het gouden arrangement kies je voor een dag vol beleving. Bekijk de musical vanaf de beste plekken op de premium plaatsen. Voorafgaande aan de musical AIDA krijgen jij en je collega’s een lekkere ontvangst borrel aangeboden, met een open bar, een borrelmix en een luxe amuse. Daarna genieten jullie van een overheerlijk driegangen diner! Een lekker glaasje bubbels mag bij het gouden arrangement natuurlijk niet ontbreken. Ook hier wordt er tijdens de pauze van alles lekkers aangeboden.

Alle arrangementen zijn inclusief persoonlijke begeleiding van het Guest Relations Team, een gereserveerde (niet) afgesloten ruimte en garderobe faciliteiten.

musical arrangement scheveningen teamuitje leuk bedrijfsuitje personeelsuitje

Extra opties

Wil jij een arrangement uitbreiden? Dat kan! Wij kunnen op maat gemaakte arrangementen aanbieden. Zo kun je ervoor kiezen om deze dag goed af te sluiten met een borrel na afloop. Er is zelfs de optie voor een meet & greet met één van de acteurs of het krijgen van een handtekening! Let op, dit gaat alleen op aanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden? Neem een kijkje naar ons andere leuke musical teamuitje, musical The Bodyguard! Deze musical is te zien in Utrecht en ook daar is er keuze uit drie fantastische arrangementen! 

Deel dit event

Ook leuk