teamuitje schoorl noord holland teambuilding activiteit sportief strand zon fietsen actief bedrijfsuitje

Mountainbiken

Wat ga je beleven?

Fiets samen met je collega’s door prachtige omgevingen, zoals door de bossen, langs het strand en tussen de duinen. Mountainbiken is een actief teamuitje, waarbij je door ruige terreinen fietst. Naast dat het een actief teamuitje is, is het ook een super gezellige teambuilding activiteit om samen met je collega’s te beleven. Verder is het ook nog eens goed voor je gezondheid. Naast het sporten kun je genieten van het mooie Noordhollands duinreservaat en van de prachtige bossen. Als je wil sporten met een mooi uitzicht, dan is dit het perfecte teamuitje voor jou en je collega’s! 

 

teamuitje schoorl noord holland teambuilding activiteit sportief strand zon fietsen actief bedrijfsuitje

Over mountainbiken

Wil je meer leren over mountainbiken? Probeer dan de mountainbike clinic. De clinic is geschikt voor alle groepen. Tijdens de clinic fiets je door de prachtige Schoorlse duinen en maak je de techniek van het mountainbiken eigen. Een motiverende instructeur geeft jou handige tips om het biken te masteren. Wil je liever zelf het wiel uitvinden? Ga dan zelf op pad en ontdek de verschillende uitdagingen van het parcours in het bos. De mountainbikes zijn af te stellen in verschillende maten, zodat iedereen comfortabel kan racen. Mountainbiken is een bijzonder teamuitje dat je niet wilt missen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Liever iets anders dan fietsen? Kijk dan eens naar het actieve teamuitje boulderen in Zaandam. Ook deze activiteit is erg sportief en is voor alle doelgroepen bestemd. Tijdens het boulderen train je vooral je armspieren door een parcours te klimmen op een klimwand. Het is een super leuke teambuilding activiteit om samen met je collega’s te beleven.

Deel dit event

Ook leuk