Minute to win it teamactiviteit

Minute To Win It

Wat ga je beleven?

Minute To Win It, een hilarische activiteit waarbij meerdere teams uitdagende games spelen tegen de klok. Én natuurlijk tegen elkaar! Deze activiteit zal gegarandeerd zorgen voor grappige en verrassende uitkomsten. Denk aan spellen als ‘Bottle Flip, ‘Pantyhose Bowling, maar ook ‘Shake that Booty’ en ‘CD Slinky Game’. De namen zeggen het al, één en al humor en plezier!

Hoe gaat de game Minute To Win It?

De groep wordt verdeeld in teams van drie tot vijf personen. Teams zijn herkenbaar aan hun kleur en spelen op een eigen teammat. Elke game begint met een uitleg. Als de spelleider de timer start, gaat de game beginnen!

Elk teamlid komt aan de beurt om zijn of haar kwaliteiten te laten zien. De spellen worden namelijk gespeeld in teamverband. Een ideale activiteit dus voor teambuilding!

Hieronder een paar super leuke spellen als voorbeeld:

The Bottle Flip

Dit spel wordt gespeeld in estafettevorm. De deelnemer gooit de fles vanuit losse pols op de gekleurde teammat, als deze door middel van een achterwaartse salto blijft staan is de Bottle Flip geslaagd én het teamgeluid heeft geklonken mag een volgende speler het proberen. Tot een maximale tijd van 1 minuut. Punten kunnen gehaald worden door het aantal geslaagde bottle flips te tellen.

Shake that Booty

Één speler uit jullie team speelt dit spel. De rest moedigt aan. Door de heupen te schudden moeten de ballen uit de doos vallen. De overige teamleden zorgen dat de ballen terugkomen in de doos. Als de doos leeg is en het teamgeluid klinkt, stopt de tijd. De secondes worden van 60 seconden afgehaald en dat zijn de verdiende punten.

Face the Cookie

Dit spel wordt gespeeld in estafettevorm. Één Deelnemer zit op krukje, met handen op de knieën en koekje op het voorhoofd.

De bedoeling is dat het koekje in de mond terecht komt. Als dat lukt mag de volgende speler van het team proberen, totdat er 1 minuut voorbij is. Punten kunnen gehaald worden door het aantal opgegeten cookies te tellen.

De deelnemers van het winnende team zullen individueel tegen elkaar gaan strijden in de finale.
Wie gaat er met de medaille naar huis en is Kampioen?

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Minute to win it teambuilding

Deel dit event

Ook leuk