Megasuppen teamuitje

Megasuppen op het strand

Wat ga je beleven?

De Megasup werkt hetzelfde als een normale sup, alleen zit je op de Megasup niet alleen maar met maar liefst 8 man. Zodra iedereen aankomt bij de Megasup word er een instructie gegeven over de Megasup en worden er groepjes van 8 personen gemaakt. Daarnaast krijg je peddels om met de Megasup vooruit te komen en niet om te vallen.

Over het megasuppen op het strand

Iedereen is goed voorbereid en het is tijd om de zee in te gaan, en heeft 1,5 uur de tijd om te genieten van de Megasup. Daag jullie collega’s uit voor een wedstrijd tegen de andere teams. Een goede samenwerking is essentieel om met deze activiteit te kunnen winnen.

​Voor het omkleden zijn er ruime en schone kleedkamers beschikbaar met warme douches. Het water voor de douches wordt opgewarmd door zonnecollectoren.

Megasuppen strand teamuitje

Dit teamuitje is te combineren met een lunch, borrel of extra activiteit. Extra activiteiten die goed megasuppen op het strand passen zijn: bumperball, archery tag of strandvolleybal. Verder is een blog geschreven over de 5 leukste stranduitjes, neem hier vooral een kijkje. dtevents zal ervoor zorgen dat de activiteit verloopt naar jou wensen.

Deel dit event

Ook leuk