teamuitjes lasergamen op locatie Amsterdam Zaanstreek personeelsuitje leuke bedrijfsuitjes

Lasergamen in de Boeing 747

Wat ga je beleven?

Het uniekste teamuitje dat je ooit zal beleven, lasergamen in de Boeing 747! Mis deze kans niet en ga samen met je collega’s lasergamen in dit spectaculaire vliegtuig! Dit vliegtuig staat permanent in de tuin van Corendon Village in Amsterdam gelegen bij Schiphol. De Boeing 747 heeft 26 jaar lang gevlogen voor KLM en is nu beschikbaar voor jou en je collega’s om een unieke ervaring te beleven. De tuinen van Corendon Village en de Boeing 747 zijn de perfecte locaties voor jouw evenement! 

teamuitjes lasergamen op locatie Amsterdam Zaanstreek personeelsuitje leuke bedrijfsuitjes

Over het lasergamen in de boeing 747

Lasergamen in een écht vliegtuig, straks kan jij vertellen dat je dit hebt gedaan! Het lasergamen is een groot spektakel. Door de flitsende lichteffecten en de denderende geluidseffecten zullen jij en je collega’s helemaal opgaan in de beleving. Deze activiteit zit vol met actie, samenwerking, sensatie en natuurlijk plezier! 

Tijdens het lasergamen krijgt iedereen een speciaal vest aan en een eigen lasergun. Je kunt ervoor kiezen om te lasergamen in teams of ieder voor zich, de keuze is geheel aan jullie! In dit arrangement ga je twee keer de strijd aan met je collega’s. Na de eerste ronde wordt er gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord. Je kunt ervoor kiezen om het arrangement uit te breiden en tussen de twee rondes te kiezen voor een heerlijke lunch of borrel! Daarna is het tijd om weer verder te lasergamen.

De Boeing is ongeveer 70 meter lang en bestaat uit twee verdiepingen. Het biedt genoeg ruimte om goed te kunnen lasergamen en heeft daarbij ook allerlei verstopplekken om te zorgen dat je niet geraakt wordt. Ben je op zoek naar nog meer plezier? Huur dan ook De Tuinen, waar de Boeing 747 staat en beleef nog meer leuke buitenactiviteiten, zoals een barbecue, bootcamp of bijvoorbeeld Archery Tag! De Tuinen zijn zelfs groot genoeg voor een fantastisch bedrijfsfestival!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

teamuitjes lasergamen op locatie Amsterdam Zaanstreek personeelsuitje leuke bedrijfsuitjes

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een andere ervaring bij Corendon Village? Kijk dan eens naar het teamuitje Beat the Box. Kraak samen met je collega’s de escapebox door raadsels op te lossen en codes te kraken. Werk goed samen met je collega’s en misschien is jouw team wel de eerste die de box kan openen.

Deel dit event

Ook leuk