dagarrangement kleiduifschieten leuke teamuitjes unieke bedrijfsuitjes actieve personeelsuitjes op locatie Amsterdam Zaandam

Laser kleiduifschieten

Wat ga je beleven?

Beleef samen met je collega’s een origineel teamuitje, namelijk laser kleiduifschieten! Bij het kleiduifschieten gaat het om precisie, concentratie en natuurlijk een beetje geluk. Wie van jullie is de beste schutter? Tijdens dit actieve teamuitje zullen jullie ontdekken wie er het scherpste oog heeft en wie het beste kan mikken. En het mooie is, het kan op elke locatie plaatsvinden! Bijvoorbeeld in Amsterdam, Volendam, Zaandam, Rotterdam of Utrecht. Alles is mogelijk! 

kleiduifschieten leuke teamuitjes unieke bedrijfsuitjes actieve personeelsuitjes op locatie Amsterdam Zaandam

Over het laser kleiduifschieten

Met de speciale infraroodstralen van het jachtgeweer kunnen jullie overal de kleiduiven uit de lucht of van de grond schieten. Het scorebord zorgt voor een extra competitief element en maakt dit bedrijfsuitje nog spannender. En geen zorgen, het laser kleiduifschieten is veilig en er is geen kans op terugslag van het geweer. Dus, wie van jullie gaat er met de titel van beste schutter vandoor?

Het grote voordeel van laser kleiduifschieten is dat het volledig veilig is en geen impact heeft op het milieu, wat het een duurzaam teamuitje maakt. Bovendien hebben de geweren geen terugslag, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. 

Dit unieke teamuitje is perfect te combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner! Neem vooral contact met ons op om een geschikt teamuitje op maat te maken.

dagarrangement kleiduifschieten leuke teamuitjes unieke bedrijfsuitjes actieve personeelsuitjes op locatie Amsterdam Zaandam

Tip van dtevents

Ben je benieuwd naar soortgelijke activiteiten? Neem dan een kijkje naar het actieve teamuitje VR zombies schieten! Tijdens deze VR-experience werk je samen met je teamgenoten en probeer je samen te overleven van de zombies.

Deel dit event

Ook leuk