teamuitje leuk bedrijfsuitje maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kookworkshop

Wat ga je beleven tijdens de kookworkshop?

Maak samen met je collega’s een eigen diner in plaats van een georganiseerd diner. Tijdens deze kookworkshop werk je met je collega’s samen op een gezellige manier om de lekkerste gerechten te maken! Bereid de heerlijke gerechten voor onder begeleiding van een professionele chef. De chef legt uit hoe jullie de gerechten het beste kunnen maken en welke smaken het beste bij elkaar passen. Ook ontvang je allerlei tips & tricks, zodat jij later ook kan profiteren van je nieuwe kookkunsten en dit ook thuis kunt toepassen. De kookworkshop is te boeken vanaf twintig personen en kan gehouden worden op verschillende locaties.

Kookworkshop lekker eten teamuitje

Proeven maar…

Na afloop van de kookworkshop is het uiteraard tijd om de zelfgemaakte gerechten te eten tijdens het diner. Dit doe je gezellig samen met collega’s onder het genot van een drankje! Heb jij het mooiste en lekkerste gerecht gemaakt? Dan win jij de bokaal voor de beste souschef! De kookworkshop kan goed gecombineerd worden met een borrel achteraf of één van onze andere activiteiten, zoals een pubquiz!

teamuitje leuk bedrijfsuitje maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar een ander leuk teamuitje? Kijk dan eens naar de kaasproeverij! Ook deze teamactiviteit is erg leuk en lekker. Bij de kaasproeverij maak je kennis met de lekkerste kazen. Verder leer je ook hoe je zelf het perfecte kaasplankje opmaakt. Dit teamuitje is super leuk om samen met je collega’s te beleven! Natuurlijk hebben wij een nog groter aanbod aan teamuitjes. Neem vooral een kijkje, er is voor ieder wat wils!

Deel dit event

Ook leuk