kerst uitjes

Kerstival

Een onvergetelijk kerstfeest!

Welkom bij het Kerstival: dé plek waar magie en gezelligheid samenkomen! Gelegen in een prachtige locatie in Zaandam, bieden we zowel binnen- als buitenruimtes een onvergetelijk kerstival. Ervaar verschillende activiteiten, geniet van elkaars gezelschap en laat je betoveren door de feestelijke sfeer. Mis dit sprankelende kerstfeest niet en beleef samen met ons de meest fantastische tijd van het jaar! Bekijk hieronder de mogelijkheden van dit unieke bedrijfsfeest en laat je inspireren!

Kerstival bedrijfsfeest bedrijfsevenement personeelsfeest Zaandam teamuitje leuke workshop teambuilding

De diversiteit van het Kerstival

Kom samen met je collega’s tijdens het ultieme kerstfeest op het Hembrugterrein in Zaandam om het jaar in stijl af te sluiten! Het Kerstival heeft van alles in petto, diverse activiteiten, zowel binnen als buiten, heerlijk eten en natuurlijk een gezellige kerstsfeer. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol plezier en verrassingen.

Schuif aan bij onze kerstbingo of test je kennis tijdens de kerst pubquiz, gepresenteerd door niemand minder dan de kerstman zelf. Laat je betoveren door de unieke mix van festivalvibes en kersttradities. Warm jezelf op bij de vuurkorven terwijl je marshmallows roostert, geniet van heerlijke chocomelk bij de gezellige kraampjes en laat je vermaken door diverse entertainmentopties. Of je nu wilt dansen op livemuziek, wegsmelten bij de klanken van een saxofonist of losgaan op de beats van een DJ, bij het Kerstival kan het allemaal! Kijk hieronder naar alle mogelijkheden en laat je inspireren!

De locatie in Zaandam

Beleef het betoverende Kerstival op het Hembrugterrein in Zaandam! Deze locatie, tevens een prachtig restaurant, biedt maar liefst 700 m2 aan binnenruimte voor een onvergetelijk festival, ook is er genoeg buitenruimte aanwezig. Het parkeren is gratis en gemakkelijk voor de deur. Bereid je voor op een unieke ervaring, want deze plek wordt volledig omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Denk aan gezellige festivaltenten met heaters, betoverende kerstdecoratie en sprankelende kerstslingers. Geniet van smaakvolle catering, zoals een winter-BBQ of een heerlijk kerstdiner. Vergeet ook de gezellige kerstborrel niet, waar je kunt samenkomen met je collega’s en genieten van de warme kerstsfeer.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw unieke beleving. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en jouw wensen te bespreken. Samen maken we van jouw evenement een onvergetelijke kerst ervaring.

Deel dit event

Ook leuk