kerst uitjes

Kerstival

Wat ga je beleven tijdens Kerstival?

Het enige echte kerstfestival georganiseerd voor jouw collega’s, of te wel het Kerstival die volledig is aangepast op jouw wensen. Tijdens dit festival loop binnen op een unieke locatie met verschillende foodtrucks, waarbij het streetfood op het moment zelf voor jullie wordt klaargemaakt. De perfecte gelegenheid voor Shared Dining. Ga gezellig met collega’s aan een tafel zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Dit allemaal terwijl de saxofonist heerlijke muziek speelt. De echte klassiekers mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Beleef samen met je collega’s een dag vol met plezier, eten en drinken en vooral heel veel gezelligheid!

festival kerstfeest personeelsuitje kerst leuke teamuitjes evenementenlocatie kerstival

Jouw wensen!

De opties voor het Kerstival zijn volledig aan te passen aan de wensen van het bedrijf! Je kan kiezen voor een uitgebreid en groot evenement voor het hele bedrijf of juist een klein en intiem festival met verschillende activiteiten voor de afdeling. Uiteraard is alles daar tussenin ook volledig aan te passen.

festival kerstfeest personeelsuitje kerst leuke teamuitjes evenementenlocatie kerstival

Wij beschikken over meerdere unieke evenementenlocaties waar het Kerstival zou kunnen plaatsvinden! Bij jullie op kantoor of bijvoorbeeld aan het strand in Egmond aan zee, het is allemaal mogelijk. Dit is jullie keuze.

Neem ook een kijkje bij evenementen Great Gatsby en Winter Wonderland. Deze evenementen zijn ook geschikt tijdens de feestdagen.

Deel dit event

Ook leuk