kerstfeest

Kerstfeest

Jullie onvergetelijke kerstfeest!

Wil jij samen terugblikken op een geweldig jaar? Dit allemaal onder het genot van hapjes, drankjes, entertainment en muziek. Uiteraard volledig in de kerstsferen. Een kerstfeest is dan precies waar jouw bedrijf naar op zoek is. dtevents brainstormt graag met jou mee om een tot een creatief concept te komen voor deze unieke gelegenheid.

Een kerstfeest volledig op maat

Jullie kerstfeest wordt volledig op maat gemaakt, waarbij alle wensen uiteraard worden meegenomen. Een ding mag alleen niet ontbreken, de speech! Op deze manier kan waardering worden uitgesproken naar de werknemers. Dankbaarheid, een enorm belangrijk aspect tijdens de feestdagen.

Vervolgens is het tijd om helemaal op te gaan in de muziek! Een DJ die de echte klassiekers draait of liever een live-optreden van bijvoorbeeld een pianist. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunnen wij een uniek thema, zoals Winter Wonderland koppelen aan het feest.

Op iedere locatie

Wij denken graag mee over de perfecte locatie voor jouw kerstfeest. Dit kan op een eigen locatie van het bedrijf of één van onze bijzondere locaties. Denk aan een locatie dicht op het strand of juist een prachtige historisch pand.

 

Alle ingrediënten zorgen ervoor dat jullie uiteindelijk een onvergetelijke avond hebben!

 

Deel dit event

Ook leuk