kerstdiner

Kerstdiner

Een uitgebreid kerstdiner!
Een heerlijk uitgebreid diner om samen met collega’s bij te kletsen over het afgelopen jaar. Gegarandeerd een succes. Want zeg nou zelf? Wie houdt er nou niet van lekker eten. En daarbij is Kerst hiervoor natuurlijk de perfecte periode, de gezelligste van het jaar!

Tal aan mogelijkheden

Diners zijn er in alle soorten en maten. Het is belangrijk om goed na te denken over wat er past bij het soort werknemer en natuurlijk een bedrijf. Wanneer iedereen van wat meer luxe houdt, is een luxe sit-down diner bijvoorbeeld perfect. Dit kan op een unieke historische locatie of zelfs op een salonboot door de grachten van Amsterdam. Dit kan op een formele, maar ook informele manier. Volledig in smoking of juist casual gekleed.

Zijn jullie wat meer op zoek naar een informele sfeer? Denk dan aan een kerstborrel in combinatie met een gezellig foodtruckfestival, het Kerstival. Maar ook een heerlijke winter-BBQ of walking dinner behoort tot de mogelijkheden. dtevents helpt jou graag om erachter te komen wat goed past bij jouw organisatie.

Catering op maat

Niet alleen het soort diner biedt vele mogelijkheden, maar ook de soort catering. Uiteraard houden wij rekening met alle soorten dieetwensen en kunnen wij het menu volledig aanpassen op maat. Denk bijvoorbeeld aan halal, vegetarisch of veganistisch. Ook voor het aanbod aan dranken geldt dit. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om te starten met een kerstcocktail of mocktail.

Combineren met een borrel of feest?

Uiteraard hoeft het niet alleen bij een kerstdiner te blijven. Voorafgaand kan er gestart worden met een gezellige kerstborrel, maar ook een knallend kerstfeest als afsluiter behoord tot de mogelijkheden.

 

Deel dit event

Ook leuk