kerstdiner op locatie Noord-Holland Amsterdam Alkmaar Haarlem Zaandam kerst bedrijfsuitje

Kerstdiner

Een kerstdiner op maat

Sluit het jaar in stijl af met een op maat gemaakt kerstdiner, volledig door ons verzorgd. Of je nu verlangt naar een luxe avond in een sfeervol restaurant of een buitengewone locatie naar keuze, wij staan klaar om jouw ideale kerstdiner te realiseren. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten diners, zodat je de perfecte culinaire ervaring kunt creëren.

Geniet van een luxueus sit-down diner, waarbij je in alle rust wordt bediend met heerlijke gerechten. Of deel de vreugde met een shared dinner. Als je liever je eigen selectie wilt maken, bieden we ook een à-la-carte optie aan. Wil je een uniek diner aanbieden? Kies dan voor een winter BBQ!

Wij houden rekening met al jouw dieetwensen. Of je nu halal, vegetarisch of veganistisch eet, het menu wordt op maat gemaakt. En laten we de drankjes niet vergeten! Begin de avond met een sprankelende kerstcocktail of verfrissende mocktail. Welke optie je ook kiest, ons ervaren team zorgt voor een onvergetelijke avond vol heerlijk eten, uitstekende service en een sfeer die past bij jouw wensen!

kerstdiner op locatie op maat kerst bedrijfsuitje kerstdiner Amsterdam Zaandam Utrecht Noord-Holland

Combineren mogelijk

Maak jouw kerstdiner op locatie extra speciaal door het te combineren met een leuke kerstactiviteit. Denk aan een feestelijke Kerst pubquiz, waarbij je met je gezelschap kunt strijden om de titel van kerstkenners. Of wat dacht je van een hilarische kerstbingo? Zo maak je het ultieme Kerst bedrijfsuitje! Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw kerstdiner kunnen aanvullen met een onvergetelijke kerstactiviteit.

 

 

Deel dit event

Ook leuk