kerstborrel

Kerstborrel

Een totale kerstbeleving

Het jaar op een gezellige en knallende manier afsluiten? Wij organiseren graag jouw kerstfeest. Een prachtige winterse omgeving, heerlijke bites en drankjes op één van onze prachtige locaties in de omgeving Noord-Holland.

Bijkletsen met collega’s over hoe fantastisch het afgelopen jaar was met een glaasje glühwein of chocomel in de hand. Wie wil dat nou niet? Muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Van echte kerstklassiekers tot gezellige feestmuziek en misschien wel een artiest die speciaal voor jullie komt optreden. Een photobooth volledig in kerststijl, om deze herinnering voor altijd te bewaren.

kerstfeest

Lekker eten met kerst!

Catering is enorm belangrijk tijdens een kerstborrel! Van heerlijke canapés tot bittergarnituur, er zijn tal aan mogelijkheden. Volledig in street food style of misschien juist wel echte klassieke kerst hapjes.

De kerstborrel kunnen wij volledig aanpassen naar wens. Gezamenlijk bespreken wij jullie wensen en komen wij tot een passend concept. Voor elk budget hebben wij mogelijkheden.

kerst uitjes

Liever een compleet feest of diner?

Niks is te gek bij dtevents. Organiseer je liever een uitgebreid feest of diner voor jouw collega’s of werknemers? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Van een luxe sit-down diner tot een walking dinner. Ook met kerstfeesten zijn er een tal aan mogelijkheden, bijvoorbeeld volledig in thema.

Deel dit event

Ook leuk