Kerstborrel kerstuitje kerst bedrijfsuitje teamuitje personeelsuitje op locatie Amsterdam Zaandam

Kerstborrel

Over de kerstborrel

Kom met je collega’s gezellig samen tijdens de meest betoverende tijd van het jaar! Geniet samen van een onvergetelijke kerstborrel. Kies een locatie die perfect bij jouw wensen past en laat ons de rest regelen.

Dompel jezelf onder in de betoverende kerstsfeer terwijl je geniet van verschillende heerlijke drankjes. Proost op de goede tijden met verfrissend bier, sprankelende wijnen en verkoelende frisdranken. Maar dat is nog niet alles! Onze kerstborrel biedt ook een onweerstaanbare selectie van glühwein en warme chocolademelk, zodat je jezelf kunt trakteren op de traditionele smaken van dit seizoen.

En wat is een borrel zonder heerlijk eten? We zorgen ervoor dat er een verrukkelijk bittergarnituur aanwezig is, met verschillende finger foods, waaronder bitterballen. Laat ons weten welke dieetwensen je hebt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen met een glimlach kan meedoen.

Kerstborrel gezellig kerstteamuitje kerst bedrijfsuitje personeelsuitje evenement kerst op locatie activiteit

Een kerstborrel op maat

Maak van jouw kerstborrel een unieke ervaring op maat! Combineer jouw kerstborrel met een leuke kerstactiviteit of bijpassend entertainment. Van een spannende Kerst pubquiz tot live muziek, we hebben talloze opties om jouw kerstborrel extra speciaal te maken.

De feestvreugde wordt versterkt door een betoverende kerstdecoratie die de ruimte omtovert tot een ware kerstwereld. Met sprankelende lichtjes, kleurrijke slingers en knusse kerstversieringen wordt de sfeer magisch. Je zult je direct ondergedompeld voelen in de kerstsfeer, klaar om herinneringen te maken die je nooit zult vergeten.

De kerstborrel kan op elke locatie plaatsvinden. Van Amsterdam, Zaandam, Delft tot Utrecht, alles is mogelijk. Ook bieden wij diverse locaties aan waar jullie gezellig kunnen borrelen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw perfecte kerstborrel samen te stellen.

Deel dit event

Ook leuk