kerst bingo

Kerst bingo

De Kerst bingo!

BINGO! Heb jij zin om samen met je collega’s een sfeervolle avond te beleven? Ga dan ouderwetse bingo spelen samen met je collega’s. En dat dan uiteraard helemaal in de kerstsferen. Gegarandeerd een gezellig teamuitje, daar zorgen wij voor!

Een activiteit die vrijwel iedereen leuk vind en altijd gezellig is. Heerlijk onder het genot van een hapje en een drankje op een gezellige locatie. Heb jij de winnende kerstbal of wint je collega de hoofdprijs? De quizmaster verzorgt jou en je collega’s gegarandeerd een gezellige middag of avond.

Uiteraard komt onze quizmaster ook volledig in stijl! Verkleed als kerstman zorgt de quizmaster ervoor dat jij en je collega’s gegarandeerd een gezellige middag of avond beleven.

En wees voorbereid! Ook met de kerstbingo staat er een hoge straf op de valse bingo… Zing een echte kerstklassieker voor het hele gezelschap.

Verzorgde Kerst bingo op maat!

De Kerst bingo kan goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten, gezamenlijk maken wij er een compleet teamuitje van.
Een borrel en een lekkere borrelhap mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de bingo! Liever een uitgebreid diner of buffet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de gekozen locatie kunnen wij dit ook op maat verzorgen. Het kan op een eigen locatie, maar ook op één van onze unieke locaties. Denk hierbij locaties in de buurt van Alkmaar, Zaandam, Haarlem of bijvoorbeeld Egmond aan Zee.

Deze activiteit kan geboekt worden vanaf 20 personen en kan worden gedaan op een door jou gekozen locatie. Denk hierbij aan Alkmaar, Zaandam, Haarlem of bijvoorbeeld Egmond aan Zee.

Kijk op deze pagina voor een overzicht met alle kerstactiviteiten!

 

Deel dit event

Ook leuk