Kaasproeverij Henri Willig

Kaasproeverij

Wat ga je beleven tijdens de kaasproeverij?

Ervaar samen met je collega’s een proeverij van verschillende kazen van Henri Willig. Tijdens dit leuke en smakelijke teamuitje beleef je de workshop om een perfect kaasplankje op te maken en doe je samen met je collega’s een leuke quiz.

Beleef het verhaal van de boer en laat je verrassen door de lekkere kazen van Henri Willig. Weet jij welke kaas je proeft? Na deze proeverij weet jij alles over kaas en heb jij er geheid een paar favoriete kazen bij. Verder leer je ook tijdens de kaasproeverij hoe je het perfecte kaasplankje opmaakt, zodat jij straks thuis je partner of iemand anders kan verrassen. Daarna is het tijd voor een quiz. Heb jij goed opgelet tijdens de uitleg? Dan ga jij vast winnen!

Kaasproeverij plankje Henri Willig

De kaasproeverij als leukste teamuitje

Dit leuke teamuitje is dé perfecte manier om te ontspannen en om je collega’s beter te leren kennen. Als jij op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje dan is de kaasproeverij wat je zoekt! Dit teamuitje is niet allen heel erg gezellig en leuk, maar ook nog eens informatief. De kaasproeverij is een unieke ervaring die je nooit meer gaat vergeten.

Online kaasproeverij teamuitje

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar een soortgelijk teamuitje die ook heel gezellig is? Kijk dan eens naar de unieke workshop cocktails shaken! Tijdens deze leuke workshop leer jij van een professional hoe je de beste en de lekkerste cocktails kan maken. Het is hét perfecte teamuitje om iets te leren en om tegelijkertijd te genieten van een heerlijk drankje.

Deel dit event

Ook leuk