Kaasproeverij Henri Willig

Kaasproeverij

Wat ga je beleven tijdens de kaasproeverij?

Ervaar samen met je collega’s een proeverij van verschillende kazen van Henri Willig, krijg een workshop een perfect kaasplankje opmaken en doe de quiz.

Beleef het verhaal van de boer en laat je verrassen door de lekkere kazen van Henri Willig. Weet jij welke kaas je proeft? Na deze proeverij weet jij wat voor kaas je proeft en welke jij het lekkerst vindt. Verder leer je ook tijdens de kaasproeverij hoe je het perfecte kaasplankje opmaakt, zodat jij straks thuis je partner of iemand anders kan verrassen. Nadat je hebt geleerd hoe je kaas presenteert, hoe deze proeft is het tijd voor een quiz. Wat weet jij nog van de uitleg? Wordt jij de winnaar van de quiz?

Kaasproeverij plankje Henri Willig

Beleef het verhaal van de boer en laat je verrassen door de lekkere kazen van Henri Willig. Weet jij welke kaas je proeft?

Tijdens dit teamuitje leer je veel over de Kazen van Henry Willig en kan jij het perfecte kaasplankje samenstellen. Kijk hier voor alle teamuitjes.

Online kaasproeverij teamuitje

Nadat je hebt geleerd hoe je kaas presenteert, hoe deze proeft is het tijd voor een quiz. Wat weet jij nog van de uitleg? Wordt jij de winnaar van de quiz? Hier kom je erachter welke collega het beste heeft opgelet tijdens de kaasproeverij.

Deel dit event

Ook leuk