Jubileum feest organiseren

Jubileum

Een onvergetelijk jubileum!

Een jubileum! Ieder bedrijf heeft er mee te maken en hoe leuk is het om dit ook te vieren. dtevents gelooft er namelijk in dat jubilea niet alleen mijlpalen zijn, maar ook kansen om het bedrijf en de reis die gemaakt is om hier te komen, te vieren! Een jubileum vertegenwoordigt prestaties, vieringen en niet te vergeten de inzet van alle medewerkers door de jaren heen! Wij begrijpen de waarde van deze gelegenheid als geen ander en maken van het jubileumfeest een onvergetelijk feest! Volledig op maat gemaakt en aangepast op de wensen van het bedrijf.

Jubileum diner

Het verhaal vertellen

Elk bedrijf heeft namelijk zijn eigen verhaal, een afgelegde reis. Een jubileum is het perfecte moment om dit verhaal te vieren. Of het nu gaat om een 50-jarig bestaan, het herdenken van een eeuw van succes, of bijvoorbeeld 10 jaar, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen.

Van het selecteren van de perfecte locatie, catering, tot het creëren van een sfeer die de geschiedenis en toekomst van de organisatie viert. De voorgenomen visie brengen wij tot leven, en zal het bedrijf volledig weerspiegelen!

Goodiebag jubileum evenement

Jouw partner in zakelijke jubileumfeesten

Met een jubileum kan je allen kanten op als we het hebben over de uitvoering hiervan. Denk aan een diner en feestavond, een dagprogramma of misschien wel een meerdaagse evenement. Ook de locatie is belangrijk, van een unieke externe locatie tot je eigen locatie. Catering mag uiteraard ook niet ontbreken!

Van A tot Z

Wij denken graag met je mee, tot een uniek en passend concept. In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere jubileumfeesten mogen organiseren, waardoor wij de vol overtuiging van A tot Z kunnen organiseren. Van een fotograaf, een goodiebag na afloop tot de volledige aankleding van het evenement. In overleg met jullie bepalen we hoe het jubileum eruit zal komen te zien en zullen wij dit uitvoeren! Op deze manier zal deze bijzondere dag voor altijd bijblijven.

Meer weten? Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit event

Ook leuk