Kookworkshop Italiaans

Kookworkshop Italiaans

Wat ga je beleven tijdens de kookworkshop Italiaans?

Waan je even helemaal door Italië tijdens deze kookworkshop! Want wie houdt er nou niet van de Italiaanse keuken? En dan vooral pizza en pasta natuurlijk! De Italiaanse Keuken is wereldwijd bekend en wordt overal geïmiteerd. Kaas en wijn spelen hierbij een grote rol! Het land kent dan ook vele wijzen en kazen met hun eigen regionale keurmerk.

Kookworkshop Italiaans

Leer hoe de Italianen het doen!

Omdat wij Nederlands deze keuken ook in ons hart hebben gesloten, eet ook jij waarschijnlijk regelmatig een zelfgemaakte pasta of bestel je een pizza. Tijdens deze workshop leer je hoe je dit kunt maken op de echte Italiaanse manier, onder leiding van een professionele Italiaanse chef. Zo kun jij deze straks ook thuis voor het gezin maken of voor een groter gezelschap. Hoe leuk en vooral lekker is dat?

Daarnaast leer je ook unieke en kwalitatieve ingrediënten kennen die de Italiaanse keuken rijk is. Tips & tricks die jij mee naar huis kunt nemen zullen uiteraard ook niet ontbreken. Van een heerlijke tagliatelle met klassieke bolognese saus tot een lasagne van zalm opgebouwd met spinazie en ricotta. Een perfecte Vegan pizza of een pikante pizza met Salami en Peperoni behoort ook tot de mogelijkheden. Gezamenlijk komen wij de geschikte kookworkshop, volledig op maat gemaakt.

Tiramisu

Ook een nagerecht

We gaan niet alleen aan de slag met het hoofdgerecht, maar ook met het nagerecht. Een heerlijke pannacotta met stracciatella of een huisgemaakte tiramisu. Na de kookworkshop Italiaans is het uiteraard tijd om deze heerlijke zelfgemaakte gerechten zelf op te eten met collega’s. Hierbij mag een wijntje niet ontbreken!

Deze workshop wordt gehouden bij een unieke locatie gevestigd in Medemblik. De Italiaanse workshop duurt 2 uur en is te boeken vanaf 10 personen. Eventueel kan deze workshop mooi gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten binnen een andere Medemblik ervaring of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. Samen komen wij tot een passend teamuitje voor jullie! Kijk hier naar alle workshops.

Deel dit event

Ook leuk