hotel zuiderduin evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Egmond aan Zee

Hotel Zuiderduin

Vergaderen bij Hotel Zuiderduin!

Het hotel in het mooie Egmond aan Zee biedt met het grote zalenaanbod een zee aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Van een boardmeeting of vergadering in klein gezelschap tot grote, meerdaagse congressen en productpresentaties: Niks is te gek bij deze vergaderlocaties. Er zijn veel mogelijkheden op deze locatie waardoor het precies op de wens van het bedrijf aansluit.

De moderne licht- en geluidsinstallaties in de Zuiderduinzaal maken van elk evenement een unieke belevenis. De nieuwste technische voorzieningen zijn door het hele hotel verweven en dus ook aanwezig in de overige vergader- en conferentiezalen. De locatie is goed bereikbaar met de auto. Parkeren is gratis op de parkeerplaats van het hotel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat. Naast vergaderen aan zee bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Neem een kijkje naar al onze vergader- en evenementenlocaties.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

hotel zuiderduin evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Egmond aan Zee

Tip van dtevents

Vergaderen bij Hotel Zuiderduin is goed te combineren de Beach Clean-up! Maak na jouw vergadering het strand schoon samen met jouw collega’s! Hierdoor draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere wereld.

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij Hotel Zuiderduin? Neem een kijkje bij een andere Egmond ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle teambuilding activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk