het theater

Vergader- en evenementenlocatie het Theater

Locatie het Theater

In het centrum van Zaandam staat locatie het Theater. Naast dat dit een echt theater is, is het ook een unieke locatie voor vergaderingen of evenementen. Deze locatie zorgt voor een bijzondere sfeer met de mooie theatrale setting. Het is centraal gelegen en geniet je in de foyer van een prachtig uitzicht over rivier de Zaan.

Deze locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt de locatie over een eigen parkeergarage.

het theater foyer

Evenementen

Van jubileum tot congres, met de grote zalen van evenementenlocatie het Theater is heel veel mogelijk. Deze locatie beschikt over meerdere theaterzalen waar tot wel 890 personen in kunnen, drie foyers voor in totaal 1.100 personen en toegang tot uitgebreide technische voorzieningen. Tijdens je evenement wordt de catering volledig verzorgd. Verantwoord en lekker eten staat centraal en kan op meerdere manieren op maat verzorgd worden.

Lijkt dit je een leuke evenementenlocatie? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

stoelen het theater

Vergaderen

Het Theater beschikt over een multifunctionele flex zaal, uitstekend voor vergaderingen. Met een prachtig uitzicht over de Zaan en ruim aanbod aan audiovisuele middelen is dit de perfecte vergaderlocatie. Deze zaal biedt plek voor 80 personen en is hiermee ook geschikt voor uitgebreide presentaties.

Bij deze locatie is het ook mogelijk om een heerlijke lunch bij te boeken.

Lijkt dit je een leuke vergaderlocatie? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

het theater vergaderen

Tip van dtevents

Vergaderen bij het Theater is goed te combineren met een speurtocht door de Zaanstreek! Leer bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken uit de Zaanstreek beter kennen. Stap samen met je collega’s de fiets op en speur Zaandam af!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij het Theater? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk