strandpaviljoen wijk aan zee evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën

Vergaderlocatie het Strandpaviljoen

Vergaderlocatie het Strandpaviljoen!

Een unieke locatie gelegen aan het strand, het Strandpaviljoen is de perfecte plek om te vergaderen. Even uitwaaien met een prachtig uitzicht over de zee. Vergader samen met je collega’s op een plek met een eigen bar, terras, toiletten en alle geluids- en lichtvoorzieningen die je nodig hebt. Met lekker weer kunnen de deuren open en kan je heerlijk genieten van het frisse zeebriesje dat naar binnen waait.

Wil je tussendoor even iets anders doen? Er zijn allerlei mogelijkheden voor workshops of teambuilding activiteiten. Deze kunnen dan op het strand georganiseerd worden!

Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden?
Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

strandpaviljoen wijk aan zee evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie

Over het Strandpaviljoen

Deze vergaderlocatie is gelegen aan het strand bij Wijk aan Zee. Vanaf de vrije parkeerplaatsen is het een kleine vijf minuten lopen naar de locatie. Bij deze vergaderlocatie is er plek voor maximaal 150 personen.

Neem een kijkje naar het overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties!

Tip van dtevents

Vergaderen bij het Strandpaviljoen is perfect te combineren met de strandactiviteit powerkiten op het strand! Ga samen met je collega’s het strand over met een vlieger! Ervaren instructeurs zullen jullie helpen om de vlieger de lucht in te houden! Kijk ook eens naar onze andere leuke teamuitjes en workshops.

Deel dit event

Ook leuk