vergaderen op het stoomschip

Vergaderen op het Stoomschip

Vergaderen op het Stoomschip!

Een vergaderlocatie voor als je echt opzoek bent naar iets compleet unieks en buitengewoons, een stoomschip. Het stoomschip is volledig ingericht in de stijl van de luxe passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, met mooie lederen banken, teak, koper, kristal en veel art deco details. Het stoomschip beschikt over twee in 19e-eeuwse stijl ingerichte salons en bied daarmee ruimte aan 150 personen.

vergaderen op het stoomschip

De facaliteiten

Het stoomschip beschikt over alle moderne faciliteiten. Met onder meer een antieke vleugel, een geluidsinstallatie voor de microfoons, een muziekcomputer en audiovisuele middelen als een beamer met projectscherm. Daarnaast beschikt het over iets wat maar weinig vergaderlocaties hebben; De onmogelijkheid voor deelnemers om tussentijds weg te gaan, tenzij ze willen zwemmen natuurlijk… De keukenbrigade van het stoomschip zal zorgen voor de catering. Van een eenvoudige lunch en borrelhapjes tot taart met champagne en een compleet driegangendiner. Alles is mogelijk op het stoomschip!

Vertrekplek

De ligplaats van het stoomschip is Diemen, echter het stoomschip kan op een andere plaats komen te liggen. Hiervoor worden overvaarkosten berekend naar de andere vertrekhaven, dit zal € 150,00 per uur zijn. Er zijn veel mogelijkheden, zoals nabij Amsterdam centraal, Amsterdam Noord, Zaandam, Muiden, Rotterdam et cetera.

Naast vergaderen op het stoomschip bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event