vergaderen op het stoomschip

Vergaderlocatie het Stoomschip

Vergaderen op het Stoomschip!

Een vergaderlocatie voor als je echt opzoek bent naar iets compleet unieks en buitengewoons, een stoomschip. Deze locatie is volledig ingericht in de stijl van de luxe passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, met mooie lederen banken, teak, koper, kristal en veel art deco details. Het schip beschikt over twee in 19e-eeuwse stijl ingerichte salons en bied daarmee ruimte aan 150 personen.

vergaderen op het stoomschip

De faciliteiten

Het stoomschip beschikt over alle moderne faciliteiten. Met onder meer een antieke vleugel, een geluidsinstallatie voor de microfoons, een muziekcomputer en audiovisuele middelen als een beamer met projectscherm. Daarnaast beschikt het over iets wat maar weinig vergaderlocaties hebben; De onmogelijkheid voor deelnemers om tussentijds weg te gaan, tenzij ze willen zwemmen natuurlijk… De keukenbrigade zal zorgen voor de catering. Van een eenvoudige lunch en borrelhapjes tot taart met champagne en een compleet driegangendiner. Alles is mogelijk!

De ligplaats van het stoomschip is Diemen, echter het schip kan op een andere plaats komen te liggen. Hiervoor worden overvaarkosten berekend naar de andere vertrekhaven, dit zal € 150,00 per uur zijn. Er zijn veel mogelijkheden, zoals nabij Amsterdam centraal, Amsterdam Noord, Zaandam, Muiden, Rotterdam et cetera.

Lijkt dit je een leuke locatie? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tip van dtevents

Vergaderen bij het Stoomschip is goed te combineren met Lasergamen! Doe na het varen even heel wat anders! Versla jouw collega’s tijdens een potje lasergamen!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij het Stoomschip? Neem een kijkje bij een andere Amsterdam ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk