het perfecte kiekje fotografie workshop teambuilding teamuitje Amsterdam Zaandam Utrecht Rotterdam

Het Perfecte Kiekje

Het Perfecte Kiekje

Ken jij het tv-programma Het Perfecte Plaatje en heb jij dit ook altijd al eens willen doen? Dit kan! Tijdens Het Perfecte Kiekje werk je samen met je collega’s in teams in de strijd om de beste foto’s te maken. Leer van een professional en tevens populaire influencer en haal jouw creativiteit naar boven! Deze teambuilding activiteit wordt gegeven en begeleid door professioneel fotograaf Linda Smit, ook wel bekend als @vlinderlin. Het is zeker aan te raden om een kijkje te nemen op haar Instagramaccount, om inspiratie op te doen van de prachtige foto’s!

Tijdens deze workshop leer je allerlei tips en tricks over hoe je het beste plaatje kan schieten met je smartphone. Allereerst start je met een korte photowalk van ongeveer 30 minuten. Daar krijgen jullie een korte introductie over fotografie. Vervolgens worden jullie opgedeeld in groepjes van 4, waarbij 3 à 4 foto opdrachten worden uitgevoerd. Iedereen voert een opdracht uit, waarbij de collega’s van jouw team in het frame komen te staan. Dit is dus een fanatische manier om de band van jou en je collega’s te versterken! Iedere opdracht bevat een technisch element en een thema en na afloop worden er vier winnaars per foto-opdracht uitgekozen.

het perfecte kiekje fotografie workshop teambuilding teamuitje Amsterdam Zaandam Utrecht Rotterdam

Mogelijkheden

Het Perfecte Kiekje is op allerlei locaties mogelijk. In Zaandam, Amsterdam, in het centrum van Utrecht of zelfs in het gezellige dorpje Egmond aan Zee! Dit leuke teamuitje duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de groepsgrootte. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit teamuitje te combineren met een lunch, diner of borrel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

het perfecte kiekje fotografie workshop teambuilding teamuitje Amsterdam Zaandam Utrecht Rotterdam

Tip van dtevents

Wil jij nog meer creatieve teambuilding activiteiten bekijken? Neem dan eens een kijkje naar de workshop graffiti! Een professionele kunstenaar leert jou en je collega’s hoe je kunst maakt met graffiti. Tijdens deze workshops is het mogelijk om gezamenlijk een groot kunstwerk te creëren en deze uiteraard als aandenken mee te nemen! 

Deel dit event

Ook leuk