Teamuitjes fotografie workshop op locatie Noord-Holland teambuilding

Het perfecte kiekje in de bloemenvelden

Wat ga je beleven?

Hou jij ook zoveel van foto’s maken met je smartphone en ben je op zoek naar de mooiste locaties voor een fotoshoot? Volg dan samen met je collega’s de fotografieworkshop met je smartphone en laat je inspireren door de meest prachtige bloemen. In deze bloeiende bloemenvelden staan onder andere schitterende hyacinten, narcissen en tulpen. Dit teamuitje geeft jou de exclusieve kans om zelf tussen de bloemen te lopen of zelfs te liggen om de meest spectaculaire foto’s te maken! De workshop vindt plaats in Noord-Holland op het Land van Fluwel. Dit avonturenparadijs is gelegen bij de bloemenvelden, oftewel het is dé perfecte locatie om de mooiste foto’s te maken. De workshop is gebaseerd het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ van RTL4 waar bekende Nederlanders proberen om het perfecte plaatje te maken.

Let op! De workshop is tijdelijk beschikbaar, van 7 april tot 7 mei. Mis deze kans dus niet en meld je snel aan!

het perfecte kiekje in de bloemenvelden teamuitje teambuilding Noord-Holland

Over het perfecte kiekje in de bloemenvelden

Het programma van deze leuke teambuilding activiteit begint met een ontvangst, waar jij en je collega’s welkom worden geheten door professioneel fotograaf Linda Smit, beter bekend als @Vlinderlin. Neem vooral een kijkje op haar Instagramaccount om prachtige foto’s te zien!

Bij het ontvangst krijg je koffie of thee en een lekker appelgebakje. Een workshop is natuurlijk niet compleet zonder leerzame informatie, daarom geeft Linda Smit handige tips & tricks om de fotograaf in jezelf naar boven te halen. Na de uitleg is het tijd om je kennis op de proef te stellen. De fotograaf geeft jou en je collega’s een uur lang de tijd om drie foto-opdrachten uit te voeren in teams. Heb je samen met je collega’s mooie foto’s gemaakt? Stuur ze dan op naar Linda voor de beoordeling, wie weet komt die van jouw team als mooiste naar voren en ga je er vandoor met een prijs!

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de borrel onder het genot van een drankje en borrelnootjes voor de lekkere trek. Wil jij genieten van een uitgebreide borrel of van een walking dinner? Ook dit is mogelijk en regelen we met alle liefde! Meld je dus snel aan voor deze geweldige kans en maak het perfecte kiekje in de bloemenvelden!

De workshop zal 3 uur duren. Het begint in de middag om 14:00 en eindigt om 17:00. Een uurtje eerder of later beginnen, kan allemaal natuurlijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

het perfecte kiekje fotografie workshop leuke ideeën teamuitjes bedrijfsuitje teambuilding activiteit creatief

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar een andere creatieve workshop? Kijk dan eens naar de workshop schilderen. Hier zullen jij en je collega’s je geen moment vervelen. Hier wordt je begeleid door een kunstenaar die je tips & tricks van schilderen leert, zodat jullie de mooiste kunstwerken kunnen maken! Bekijk alle details van de workshop schilderen als bedrijfsuitje.

Deel dit event

Ook leuk