Het pakhuis

Vergader- en evenementenlocatie het Pakhuis

Locatie het Pakhuis

Deze vergader- en evenementenlocatie bevindt zich in een voormalige Rijspellerij en is gelegen in Zaandam aan de Zaan. De locatie heeft verschillende zalen voor verschillende groepsgroottes, volledig naar jouw wensen ingericht.

Dit pand is een van de mooist bewaarde pakhuiswanden van de 20e eeuw. Binnen deze imposante rij gebouwen bevindt zich ook een Rijksmonument. Waar ooit de grote stoommachines stonden te draaien, is nu in dezelfde sfeer van toen ingericht voor verschillende soorten evenementen en vergaderingen.

vergaderlocatie pakhuis

Vergaderen en evenementen bij het Pakhuis

Met een multifunctionele ruimte is van alles mogelijk. Met eigen catering en divers aanbod aan verschillend live entertainment, wordt het gegarandeerd een fantastisch evenement.

Voor vergaderingen heeft het Pakhuis meerdere zalen tot haar beschikking. Met plek voor wel 230 personen, is dit een hele flexibele locatie. Bij de vergaderzalen zijn Wifi, beamers/projectieschermen, flipovers, whiteboards en professionele geluidsinstallatie beschikbaar.

Lijkt dit je een leuke locatie? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

het pakhuis

Over de locatie

De locatie ligt op 4 minuten lopen van een treinstation en op 2 minuten van een bushalte. Bij deze locatie zijn ook gratis parkeerplekken beschikbaar.

Tip van dtevents

Wil jij graag naast vergaderen bij het Pakhuis een activiteit doen? Combineer jouw vergadering met een Workshop haka! Tijdens deze workshop doe je ceremoniële dans van de Maori’s waar iedereen veel energie en kracht van krijgt!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij het Pakhuis Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk