Vergaderlocatie het Museum

Vergaderen in het museum op de Zaanse Schans

Dit museum is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de Zaanse Schans. Geweldige plaats om te vergaderen en ook erg leuk om te combineren met een break-out programma. Kom vergaderen en doe een rondleiding, leerzaam op meerdere manieren.

Verschillende zalen

De Schanszaal

De Schanszaal met uitzicht op het wereldberoemde Hollandse landschap van de Zaanse Schans is zeer geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, presentaties en zakelijke ontvangsten. Catering op aanvraag. De zaal kan in verschillende opstellingen worden aangeboden en aangevuld met alle moderne faciliteiten. Door de grote ramen is de zaal met daglicht overgoten. Eyecatcher in de zaal is de Verkadewand, vol nostalgische reclamebeelden.

​Schanszaal compleet

De complete Schanszaal is ruim 175m2 met uitzicht op de Zaanse Schans. De zaal leent zich bij uitstek voor recepties, presentaties en ontvangsten is enkel na openingstijd van het Zaans Museum in combinatie met catering af te huren. De zaal kan aangeboden worden in verschillende opstellingen en aangevuld met alle moderne faciliteiten. Door de grote ramen is de zaal overgoten met daglicht, maar kan ook compleet verduisterd worden. De ruimte kan in tweeën verdeeld worden door een flexibel moduleerbare schuifwand, die volledig gevuld is met nostalgische Verkadebeelden.

Verkadezaal

De Verkadezaal is een efficiënt ingericht auditorium voor trainingen, presentaties, filmvertoningen en instructiebijeenkomsten. De zaal kan in verschillende opstellingen worden aangeboden en aangevuld met alle moderne faciliteiten. Door de grote ramen is de zaal met daglicht overgoten. Eyecatcher in de zaal zijn de Verkadewanden, compleet gevuld met nostalgische reclamebeelden.

Dus als je nou op zoek bent naar vergaderlocaties voor grote of kleine evenementen, Dit museum staat garant voor een unieke ervaring. Naast vergaderen in het museum bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk