Vergaderlocatie het cultuurhuis

Vergaderlocatie het Cultuurhuis

Vergaderen bij het Cultuurhuis!

Bestaande uit meerdere flex-ruimtes is dit ideaal voor een dag vergaderen. Deze vergaderlocatie bevindt zich in Zaandam en fungeert als een veelzijdig centrum voor de kunsten. Ook is het cultuurhuis erg veel bezig met het betrekken van de jeugd bij kunst en cultuur. Een erg creatieve locatie dus! De locatie bevindt zich langs de Zaan in een rijksmonument namelijk: de oude Verkade fabriek. In deze inspirerende omgeving is het bijna onmogelijk om niet tot nieuwe ingevingen te komen. Van klein tot groot, alles is mogelijk.

Over het Cultuurhuis

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het OV. Hier geldt betaald parkeren. Deze vergaderlocatie heeft diverse ruimtes, dus er zijn meerdere groepsgroottes mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Wil even iets anders doen naast vergaderen? Doe met je collega’s een leuke activiteit! De Workshop schilderen is perfect te combineren tijdens vergaderen bij het cultuurhuis. Haal een kunstenaar in jezelf naar boven en ben lekker creatief bezig!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij het Cultuurhuis? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk