great gatsby kerstevenement kerst personeelsuitje leuk teamuitje

Great Gatsby

Wat ga je beleven tijdens ‘The Great Gabsy’?

Waan je door de jaren ’20 tijdens de feestdagen met dit thema, The Great Gatsby! De Roaring Twenties, de perfecte tijd voor een uniek en creatief themafeest met collega’s. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijpassende outfit om helemaal op te gaan in het thema. De mannen in maatpakken met zijden dassen en ook de vrouwen zullen gaan voor de complete vintage look, in bijvoorbeeld een zogehete ‘Flapper-dress’. Van parels tot veren en sjaaltjes en prachtige kleren in rood, zwart of wit. Iedereen gaat er helemaal voor!

great gatsby kerstevenement kerst personeelsuitje leuk teamuitje

Great Gatsby vindt je overal terug

Uiteraard wordt het thema Great Gabsy doorgevoerd in alle aspecten van het evenement. Mooie cocktailglazen en heerlijke drankjes, gouden ballonnen en zwarte veren. Een uitgebreid diner of bijpassende hapjes, het is allemaal mogelijk.

Dit allemaal tijdens de kerstdagen! Gezelligheid, klinkende glazen en heerlijke kerstdeuntjes samen met collega’s tijdens dit Great Gatsby feest! Naast een uitgebreid evenement is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kerstdiner, ontbijt of lunch te organiseren. Uiteraard ook volledig in het thema. Andere evenementen die geschikt zijn voor de feestdagen zijn: Kerstival en Winter Wonderland.

great gatsby kerstevenement kerst personeelsuitje leuk teamuitje

Wij bieden een groot aanbod aan evenementenlocatie’s in Noord-Holland aan. Van een mooie locatie aan de Kop van Noord-Holland of in de Zaanstreek tot een locatie aan de kust in Egmond aan Zee of Castricum. Wij helpen graag met het vinden van een passende locatie voor deze speciale gelegenheid!

Het evenement zal volledig aangepast worden naar jouw wensen! Van de catering tot de locatie en de invulling van het evenement. Geen enkel evenement is hetzelfde om op deze manier de unieke beleving te garanderen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Deel dit event

Ook leuk