great gatsby kerstevenement kerst personeelsuitje leuk teamuitje

Great Gatsby

Wat ga je beleven?

Waan je door de jaren ’20 tijdens de feestdagen met dit thema, The Great Gatsby! De Roaring Twenties, de perfecte tijd voor een uniek en creatief themafeest met collega’s. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijpassende outfit om helemaal op te gaan in het thema. De mannen in maatpakken met zijden dassen en ook de vrouwen zullen gaan voor de complete vintage look, in bijvoorbeeld een zogehete ‘Flapper-dress’. Van parels tot veren en sjaaltjes en prachtige kleren in rood, zwart of wit. Iedereen gaat er helemaal voor!

great gatsby kerstevenement kerst personeelsuitje leuk teamuitje

Great Gatsby op maat

Dit bedrijfsfeest wordt op maat gemaakt, zodat het aan jouw wensen voldoet. Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

Great gatsby themafeest bedrijfsfeest op locatie op maat teamuitje bedrijfsuitje

Evenement op locatie

Stap binnen in de betoverende wereld van The Great Gatsby! Ons unieke themafeest is beschikbaar vanaf 20 personen en duurt minimaal 5 uur. En het beste van alles? Wij brengen het feest naar jullie toe, waar jullie ook zijn, in elke grote stad in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Laat ons jullie volledig ontzorgen en het evenement van begin tot eind regelen. We bieden prachtige locaties aan, inclusief de mogelijkheid om het feest op een externe locatie te houden. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit event

Ook leuk