Flyboarden in het water

Flyboarden

Wat ga je beleven tijdens Flyboarden?

Stap in de schoenen van het flyboard en vlieg metershoog de lucht in. Ervaar hoe het is om dezelfde vrijheid te hebben als een vogel. Duik vervolgens het water in en beleef hoe het is om een dolfijn te zijn. Deze activiteit is goed te combineren met leuke  teamsactiviteiten.

Flyboarden teamuitje

Wat bieden wij aan?

Wij bieden flyboardlessen aan vanaf 15 minuten (per persoon). De tijd is exclusief instructie en omkleden. Leren flyboarden is niet moeilijk en er is gegarandeerd succes in 15 minuten! Als de techniek onder de knie is dan ervaart u alle mogelijkheden van het flyboard. De instructie vooraf zal gegeven worden door gecertificeerde instructeurs en wij zorgen ook voor de benodigde materialen. Het enige wat je nog mee moet nemen is: zwemkleding voor onder je wetsuit, slippers en je handdoek! Ervaar samen met je collega’s hoe het is om boven het water te vliegen en kom erachter wie hier een verborgen talent voor heeft.

Flyboarden teamuitje schoenen

Het teamuitje is goed te combineren met een andere teambuilding activiteit. Uiteraard kan dit mooi afgesloten worden met een lunch, diner of borrel.

Deel dit event

Ook leuk