Water Activiteit Flyboarden buiten activiteit op locatie Zaandam Amsterdam Utrecht Rotterdam Zandvoort aan zee Castricum Egmond aan Zee Noord-Holland teamuitje teambuilding

Flyboarden

Wat ga je beleven tijdens Flyboarden?

Stap in de schoenen van het flyboard en vlieg metershoog de lucht in. Ervaar hoe het is om dezelfde vrijheid te hebben als een vogel. Duik vervolgens het water in en beleef hoe het is om een dolfijn te zijn.

flyboarden uniek teamuitje strand top 10 bedrijfsuitjes buitenactiviteit

Wat bieden wij aan?

Wij bieden flyboardlessen aan vanaf 15 minuten (per persoon). De tijd is exclusief instructie en omkleden. Leren flyboarden is niet moeilijk en er is gegarandeerd succes in 15 minuten! Als de techniek onder de knie is dan ervaart u alle mogelijkheden van het flyboard. De instructie vooraf zal gegeven worden door gecertificeerde instructeurs en wij zorgen ook voor de benodigde materialen. Het enige wat je nog mee moet nemen is: zwemkleding voor onder je wetsuit, slippers en je handdoek! Ervaar samen met je collega’s hoe het is om boven het water te vliegen en kom erachter wie hier een verborgen talent voor heeft. Uiteraard kan dit teamuitje mooi afgesloten worden met een lunch, diner of borrel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

flyboarden uniek teamuitje strand top 10 bedrijfsuitjes buitenactiviteit

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar nog meer actieve teamuitjes? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar het leuke teamuitje suppen. Samen met je collega’s beleef je een lekker dagje op het water en geniet je ondertussen van de zon. Jullie krijgen allemaal een supboard en peddel om hiermee het water op te gaan. Neem ook eens een kijkje naar onze andere teamuitjes en workshops!

 

 

Deel dit event

Ook leuk