Forteiland evenement

Feest op je eigen eiland

Feest op je eigen eiland!

Gooi de trossen los en gooi je haren los! Neem je collega’s mee voor een feest op je eigen eiland voor jullie bedrijfsfeest. Spring van het fort, dwaal door het labyrint en dans lekker weg op de live muziek. Lekker bezig zijn met je collega’s op een indrukwekkende en relaxte manier. Alles kan en alles mag. Het eiland is helemaal van jullie!

Over het eiland

Dit forteiland in IJmuiden heeft drie verdiepingen, tweeënzeventig lokalen en een ondergrondse gangenstelsel van vijfhonderdvijfentachtig meter. Compleet met koepelzaal, bunkers, en muurschilderingen wandel je door de tijd.

Wil je het forteiland van IJmuiden voor 4-6 uur helemaal voor jou en je collega’s alleen hebben? Hier kan dat, geniet van de ondergrondse gangen van het forteiland en leer de geschiedenis van dit mooie fort.

Het eiland kan vanaf 200 personen gehuurd worden. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s de dag van hun leven beleven. In dit mooie fort is van alles mogelijk, doe wat je wilt tijdens het bedrijfsuitje en maakt het zo uniek mogelijk. Leidt jouw collega’s rond door de ondergrondse gangen en kom achter de geheime gangen.

Het feest op je eigen eiland is mogelijk te combineren met:

  • Transport

  • Meerdaags

  • Vergaderen(klik hier voor onze vergaderlocaties)

Deel dit event

Ook leuk