Familiedag gezinsdag evenement bedrijfsevenement bedrijfsfeest op locatie op maat

Familiedag

Stap in de wereld van een magisch festival en beleef een onvergetelijke familiedag! Bij ons evenementenbureau creëren we een totaalbeleving waarbij je zelf het thema kunt kiezen dat past bij jouw voorkeur en gelegenheid. Of je nu droomt van een betoverend sprookjesfestival, een bruisend circusfeest of een kleurrijk zomerfestival, wij maken het werkelijkheid. De familiedag kan op elke locatie plaatsvinden, van Amsterdam, Zaandam, Utrecht tot Rotterdam, alles is mogelijk!

teambuilding bedrijfsfeest evenement kinderen festival foodtrucks op locatie Amsterdam Zaandam Utrecht op maat

Activiteiten en catering

Laat je bijvoorbeeld betoveren door een fascinerende rondleiding door het bedrijf of de gekozen locatie. Tijdens deze rondleiding kunnen we verschillende interactieve elementen toevoegen die bijdragen aan de beleving. Denk aan een interactieve speurtocht, de SmartWalk, die je met behulp van je smartphone zelfstandig kan lopen. Of ga los tijdens een silent disco, test je kennis tijdens een leuke pubquiz of ga de strijd aan tijdens de zeskamp.

Op het gebied van catering zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Van smakelijke foodtrucks tot bedienend personeel dat heerlijke gerechten rondbrengt, we zorgen ervoor dat iedereen culinair verwend wordt. Voor de kinderen zijn er natuurlijk favorieten zoals suikerspinnen, pannenkoeken en patat, maar je kunt ook kiezen voor gezonde opties, zoals frisse salades en fruitige smoothies. Zo kan iedereen genieten van zijn of haar favoriete lekkernijen.

Familiedag op maat gezinsdag evenement bedrijfsevenement bedrijfsfeest op locatie op maat

Entertainment

Wat is een festival zonder entertainment? We zorgen voor live acts die de sfeer verhogen en iedereen laten dansen en meezingen. Van een swingende live band tot een energieke DJ, alles is mogelijk. De gezellige festivaltenten, kleurrijke ballonnenbogen en sfeervolle lampionnen creëren de perfecte festivalsfeer. De aankleding wordt volledig naar jouw wensen verzorgd, zodat alles eruitziet zoals jij het voor ogen hebt.

Laat je verrassen door de magie van een op maat gemaakte familiedag en creëer samen met je familie onvergetelijke herinneringen.

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit event

Ook leuk