Expeditie Robinson Teambuilding

Expeditie Robinson

Wat ga je beleven tijdens Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson staat voor de strijd aangaan in de buitenlucht met uitdagende proeven. Doorzettingsvermogen, kennis en sportiviteit zijn hierbij uiterst belangrijk! De vuurproef, de eetproef, een obstakelparcours en de waterproef kunnen natuurlijk niet ontbreken bij deze activiteit. Elke proef heeft zijn eigen elementen en vergt samenwerking, behendigheid, inzicht en kracht.

Wees een echte Robinson!

Met Expeditie Robinson zijn er geen groepen, maar kampen. Elk kamp heeft vier tot zes personen en werken samen om alle proeven binnen de tijd te voltooien. Ga de strijd aan in uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten.

​De muziek op de achtergrond verhoogd de spanning en de bandana’s gaan om. Een vlammend begin met de vuurproef waarbij een kampvuur gemaakt wordt om het touw door te branden. Eerder klaar? Dan kan je even op adem komen want de proeven gaan in razend tempo door.

Expeditie Robinson vuurproef teambuilding

Op elke locatie mogelijk

Expeditie Robinson is op elke locatie mogelijk. Van het strand in Egmond aan Zee of Wijk aan Zee tot een grasveld bij het Twiske.
Deze activiteit is ook goed te combineren met één van onze andere teamactiviteiten. Gezamenlijk bespreken wij graag de mogelijkheden voor een uniek teamuitje, aangepast naar jullie wensen.

Deel dit event

Ook leuk