Teambuilding Expeditie Robinson Buiten activiteit op locatie Zaandam Amsterdam Utrecht Rotterdam Zandvoort aan zee Castricum Egmond aan zee Noord-Holland teamuitjes vuurproef proeven

Expeditie Robinson

Wat ga je beleven?

Met Expeditie Robinson ga je de strijd aan in de buitenlucht en zullen jullie in teams uitdagende proeven doen. Doorzettingsvermogen, kennis en sportiviteit zijn hierbij uiterst belangrijk! De vuurproef, de eetproef, een obstakelparcours en de waterproef mogen natuurlijk niet ontbreken. Elke proef heeft zijn eigen elementen en het vergt samenwerking, behendigheid, inzicht en kracht.

Word een echte Robinson!

Met Expeditie Robinson zijn er geen groepen, maar kampen. Elk kamp heeft vier tot zes personen, hiermee werk je samen om alle proeven binnen de tijd te voltooien. Ga de strijd aan in uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten.

​De muziek op de achtergrond verhoogt de spanning en de bandana’s gaan om. Jullie beginnen met de vuurproef waarbij er vuur moet worden gemaakt om zo het touw door te branden. Eerder klaar? Dan kan je even op adem komen want de proeven gaan in razend tempo door.

Expeditie Robinson teamuitje teambuilding strand avontuur Noord-Holland

Locatie naar keuze

Expeditie Robinson is op meerdere locaties mogelijk. Van het strand in Egmond aan Zee of Wijk aan Zee tot een grasveld bij het Twiske. Deze activiteit is ook goed te combineren met één van onze andere teamactiviteiten. Gezamenlijk bespreken wij graag de mogelijkheden voor een uniek teamuitje, aangepast naar jullie wensen.

Deel dit event

Ook leuk