Vergaderen aan het IJ

Evenementenlocatie aan het IJ

Evenementenlocatie aan het IJ in een visrestaurant!

Deze locatie is een uniek visrestaurant op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord. Het is gevestigd in een oude industriële loods op één van de vele bedrijventerreinen die Amsterdam-Noord rijk is, aan de Noordelijke IJ-oevers.

Vergaderen aan het IJ

Goede evenementenlocatie

Naast dat het een goed visrestaurant is, kan deze locatie ook goed gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten. De locatie biedt ruimte aan maximaal 450 gasten en is op verschillende manieren in te zetten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het restaurant in tweeën te delen.

Na het officiële gedeelte kan de groep zich verplaatsen naar het andere gedeelte voor een diner en eventueel een feest. Deze locatie biedt een gezellige sfeer voor het gehele evenement. Ook is het mogelijk om een klein gedeelte van het restaurant te huren voor kleinere gezelschappen. Dit maakt de locatie ook ideaal voor een creatief teamuitje of een workshop. Het restaurant is goed te bereiken met de pond en met de auto.

Restaurant en vergaderen Amsterdam-Noord

Kortom, de evenementenlocatie aan het IJ is geschikt voor veel verschillende soorten gelegenheden. Van een jubileum tot een bedrijfsfeest. Maar ook een teamuitje of workshop behoort tot de mogelijkheden! Wij passen aan op maat, naar uw wens. Neem een kijkje op deze pagina voor alle locaties.

Tip van dtevents

Deze locatie is niet alleen beschikbaar voor een evenement, je kunt hier ook heerlijk dineren. Het dineren bij de evenementenlocatie aan het IJ is goed te combineren met de Rondvaart in een salonboot. Vaar rond door de hoofdstad en ga daarna heerlijk dineren met jouw collega’s!

Deel dit event

Ook leuk