E-fatbike huren teamuitje

E-fatbike rijden

Wat ga je beleven tijdens E-fatbike rijden?

Stap op een stoere E-fatbike en maak een prachtige rit door de Zaanstreek en ontdek andere het industriële erfgoed, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans niet mag ontbreken.

​De groep wordt verdeeld in verschillende teams, ieder team krijgt een eigen tasje. In dit tasje zitten verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team zal ergens anders starten, maar bij dezelfde locatie stoppen.

E-fatbike rijden teamuitje

Over de e-bikes

De elektrische fietsen zijn snel en licht. De speurtocht brengt je langs prachtige plekken in de Zaanstreek. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams, waarbij je opdrachten moet uitvoeren binnen een gestelde tijd van 2,5 uur. Samen met je teamgenoten voer je de opdrachten uit, los je raadsels op en maak je foto’s en filmpjes waarbij je punten verdient. Kijk hier voor andere teamuitjes.

E-fatbike Volendam teamuitje

Jouw fietstocht op maat

Het is ook mogelijk om de fietsen voor een langere tijd te huren. Er zijn verschillende tochten en combinaties te maken op maat in Noord-Holland. Optioneel te boeken is een lunch, borrel of diner op een aantal plaatsen in de Zaanstreek of andere plaatsen in Noord-Holland. Heb je een grotere groep of is fietsen geen optie? Wij hebben ook E-Scooters, waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te fietsen ook kan laten genieten van deze speurtocht.

Deel dit event

Ook leuk