E-fatbike huren teamuitje leuk bedrijfsuitje Zaandam Zaanstreek

E-fatbike rijden

Wat ga je beleven tijdens E-fatbike rijden?

Altijd al eens op een E-fatbike willen rijden? Stap op en maak een prachtige rit door de Zaanstreek. Ontdek het industriële erfgoed van de omgeving, waarbij het molenpark van de Zaanse Schans een hoogtepunt is.

​Voor de speurtocht wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Je krijgt als team een eigen tasje met hierin enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Ieder team start op een andere plek, maar aan het einde van de speurtocht komen alle teams weer samen op dezelfde locatie.

E-fatbike rijden teamuitje

Over de speurtocht

De speurtocht brengt je langs prachtige plekken in de Zaanstreek. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams, waarbij je opdrachten moet uitvoeren binnen een gestelde tijd van 2,5 uur. Samen met je teamgenoten voer je de opdrachten uit, los je raadsels op en maak je foto’s en filmpjes waarbij je punten verdient.

Het is ook mogelijk om de fietsen voor een langere tijd te huren. Er zijn verschillende tochten en combinaties te maken op maat in Noord-Holland. Optioneel te boeken is een lunch, borrel of diner op een aantal plaatsen in de Zaanstreek of andere plaatsen in Noord-Holland. Heb je een grotere groep of is fietsen geen optie? Wij hebben ook E-Scooters, waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te fietsen ook kan laten genieten van deze speurtocht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

E-fatbike Volendam teamuitje

Tip van dtevents

Kijk ook naar onze andere leuke teamuitjes en workshops! Zo bieden wij bijvoorbeeld het unieke teamuitje speurtocht door de Zaanstreek. Tijdens de speurtocht door de Zaanstreek passeer je verschillende highlights. Geniet van de Zaanse huisjes en het mooie uitzicht!

Deel dit event

Ook leuk