duurzaam vergaderen

Vergaderlocatie de Duurzame Planeet

Vergaderen bij de Duurzame Planeet!

Een vergaderlocatie in Amsterdam die jouw gasten inspireert en beweegt? Neem ze mee naar deze duurzame locatie in Amsterdam. Hier, in het hart van Nederland, brengen ruimte en rust de resultaten die je voor ogen hebt met jouw vergadering, training of andere zakelijke meeting. Verras en prikkel jouw gasten met de ruimtelijkste duurzame vergaderlocatie in de Randstad. Neem een kijkje op deze pagina voor alle vergaderlocaties.

de duurzame planeet

Ruimte, inspiratie en resultaten met duurzaam vergaderen

Ruimte, inspiratie en resultaten. Dat is de combinatie die jouw vergadering, training, workshop of cursus bijzonder geslaagd maakt. Deze drie elementen vindt je met duurzaam vergaderen. Uiteraard samen met alle faciliteiten die bijdragen aan het succes van jouw ochtend, middag of dag. Ideaal als je op zoek bent naar een duurzame en veelzijdige vergaderlocaties in de regio, waarbij inspiratie en en creativiteit centraam staan.

Deze locatie geeft een nieuwe betekenis aan ‘ontzorgen’. Natuurlijk hebben we het daarbij over excellente service en over oog voor jouw wensen én gasten. Je mag echter meer verwachten. Zoals de All-Cables-Available-Service, onze Meeting Inspirations, de Meeting Kit die jouw vergadering in beweging houdt en uiteraard persoonlijk aandacht. Op elk moment.

Verwacht echter ook activiteit en vitaliteit. Wij houden jouw gasten in beweging tijdens jouw vergadering. Aan de pingpongtafel of op de fitness fietsen mét uitzicht op het groen, tijdens de break-out sessie. Er is een bolderkar vol materialen om samen de activiteit buiten op te zoeken. Alles is mogelijk op deze unieke vergaderlocatie!

Lijkt dit je een leuke locatie? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tip van dtevents

Voeg een leuke activiteit toe aan jou vergadering! De vergadering kun je combineren met duurzaam klimmen. Bij deze activiteit kun je samen met je collega’s tot rust komen in het bos! Kom erachter wie het beste kan klimmen!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Duurzame Planeet? Neem een kijkje bij een andere Amsterdam ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk