Duurzaam klimmen teamuitje Amsterdam

Duurzaam klimmen

Wat ga je beleven tijdens het duurzaam klimmen?

Na de korte instructie van een ervaren instructeur gaan jullie met jullie gordel de boom in. Daar beleven jullie 3 uur lang een geweldig avontuur samen.
Tijdens het klimmen kom je allerlei verschillende obstakels tegen. Van bruggen tot netten en van ziplines tot een vrije val. Dit is het ultieme dagje uit samen met jouw collega’s in het groen.

Ga de uitdaging aan met je collega’s en versterk de band met je team door samen te ontspannen van het dagelijkse werk. Zo beleven jullie een unieke dag in het bos!

Klimparcours teamuitje Amsterdam

Klimmen in de buitenlucht

De buitenlucht is goed voor jullie gezondheid, verminderd stress en verbeterd jullie humeur. Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter tijdens het duurzaam klimmen voelt het zeker niet als sporten, maar hebben jullie vooral heel veel plezier. Daar gaat het om!

Klimmen in het bos

Duurzaam klimmen is geschikt voor zowel grote als kleine groepen vanaf 18 jaar, wij kunnen dit volledig op maat maken. Tijdens storm of onweer is het niet mogelijk om te klimmen. Maak er meteen een volledige dag van en combineer het klimmen met een koffie en een koek als start en optioneel een gezonde lunch na de activiteit. Ook een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue voor een fantastische afsluiting behoren tot de mogelijkheden.

Het klimbos is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij kunnen ook transport regelen voor het gehele gezelschap.

 

Deel dit event

Ook leuk