Duurzaam klimmen teamuitje Amsterdam

Klimmen in het bos

Wat ga je beleven tijdens klimmen in het bos?

Klimmen in het bos is een super leuk en actief teamuitje om samen te beleven met je collega’s. Tijdens dit actieve teamuitje ga je met je collega’s klimmen in de bomen en leg je een uitdagend parcours af. Een ervaren instructeur begeleidt jullie tijdens het klimmen. Na een korte instructie van de instructeur gaan jullie met je gordel de boom in. Daar beleven jullie 3 uur lang een geweldig avontuur samen. Tijdens het klimmen kom je allerlei verschillende obstakels tegen. Van bruggen tot netten en van ziplines tot een vrije val. Als je op zoek bent naar een actief teamuitje met een prachtig uitzicht en waarbij je kan genieten van de natuur, dan is dit het perfecte teamuitje voor jou!

Ga de uitdaging aan met je collega’s en versterk de band met je team door samen te ontspannen van het dagelijkse werk. Zo beleven jullie een unieke dag in het bos!

Klimmen in het bos leuk teamuitje personeelsuitje ideeën spectaculair bedrijfsuitje

Klimmen in de buitenlucht

De buitenlucht is goed voor jullie gezondheid, verminderd stress en verbeterd jullie humeur. Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter tijdens het klimmen, voelt het zeker niet als sporten, maar hebben jullie vooral heel veel plezier. Daar gaat het om!

Klimmen in het bos is geschikt voor zowel grote als kleine groepen vanaf 18 jaar, wij kunnen dit volledig op maat maken. Tijdens storm of onweer is het niet mogelijk om te klimmen. Maak er meteen een volledige dag van en combineer het klimmen met een koffie en een koek als start en optioneel een gezonde lunch na de activiteit. Ook een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue voor een fantastische afsluiting behoren tot de mogelijkheden. Het klimbos is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij kunnen ook transport regelen voor het gehele gezelschap.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

Klimmen in het bos leuk teamuitje personeelsuitje ideeën spectaculair bedrijfsuitje

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar andere teamuitjes ideeën die net als klimmen in het bos leuk en actief zijn? Kijk dan eens naar het teamuitje boulderen in Zaandam. Tijdens boulderen klim je op een klimwand zonder zekering. Geen zorgen, je klimt niet heel hoog en je wordt begeleid door een ervaren boulder instructeur. Bekijk alle details van boulderen!

 

Deel dit event

Ook leuk