duinwandeling met gids teamuitjes personeelsuitjes Egmond aan Zee evenementenbureau

Duinwandeling met gids

Wat ga je beleven?

Een duinwandeling met gids is de perfecte manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de duinen. Tegelijkertijd kom je meer te weten over de flora en fauna van Egmond aan Zee. Tijdens de wandeling zal een deskundige gids je begeleiden en interessante feiten en verhalen vertellen over het duinlandschap en de omgeving. Deze activiteit biedt een geweldige kans om te ontspannen, te bewegen en om tegelijkertijd te genieten van een prachtig uitzicht. De duinwandeling met gids is een unieke ervaring voor jou en je collega’s en zal niet snel worden vergeten. Of je nu een natuur- of een wandelliefhebber bent, een duinwandeling met gids is een ideale manier om je collega’s beter te leren kennen!

duinwandeling met gids teamuitjes personeelsuitjes Egmond aan Zee evenementenbureau

Over de duinwandeling met gids

De duinwandeling zal ongeveer 2 uur duren, natuurlijk is het mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een heerlijke lunch of borrel, verder is het ook mogelijk om de duinwandeling te combineren met een andere leuke strandactiviteit die wij aanbieden in Egmond. Neem een kijkje naar een andere Egmond ervaring en ontdek de mogelijkheden!

Een andere Egmond ervaring teamuitjes personeelsuitjes Egmond aan Zee evenementenbureau

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een ander leuk teamuitje om met je collega’s te beleven in Egmond? Neem dan een kijkje naar de rondleiding door de vuurtoren van Speijk! Een bezoek aan het monument de vuurtoren van Speijk is zeer de moeite waard! Samen met je collega’s kun je genieten van een fascinerende rondleiding waarbij je de binnenkant van de vuurtoren kunt bekijken.

Deel dit event

Ook leuk