Evenementenlocatie De Zeevaarder

Evenementenlocatie De Zeevaarder

Evenementen bij De Zeevaarder!

Een leuk evenement op het strand, wie wil dat nou niet? Gelegen in het rustieke vissersdorpje, Egmond aan Zee, is evenementenlocatie De Zeevaarder te vinden. Deze prachtige locatie op het strand zorgt voor een gezellige en vrije sfeer tijdens je evenement. Met een terras op het zand en een verhoogd terras, heb je prachtig uitzicht over de zee en maak je de mooiste zonsondergang mee.

Ook is deze locatie een restaurant, dus lekker eten is vanzelfsprekend. Hier zijn diverse mogelijkheden als een walking dinner, BBQ-dinner of een gangenmenu mogelijk. Daarnaast kun je het evenement ook combineren met leuke activiteiten en workshops!

De zeevaarder

Over evenementenlocatie De Zeevaarder

Deze locatie bevindt zich op het strand bij Egmond aan zee. Het kan een bezetting tot 400 personen hebben. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er kan ook betaald geparkeerd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Neem ook een kijkje naar het overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties.

Tip van dtevents

Wil jij tijdens jouw evenement bij de Zeevaarder combineren met een actieve activiteit? Bij Expeditie Robinson wordt je uitgedaagd om goed te samenwerken met je collega’s! Dit leuke en actieve teamuitje vindt plaats op het strand.

Deel dit event

Ook leuk