Zaanse Dickens kerstmarkt

De Zaanse Dickens kerstmarkt

Sprookjesachtige wereld van Charles Dickens

Kom gezellig langs bij de Zaanse Dickens kerstmarkt bij de oude Verkade fabriek aan de Zaan! Deze knusse en gezellige locatie is volledig omgetoverd tot een sprookjesachtige wereld, precies zoals het stadje uit de boeken van Charles Dickens. Deze kleinschalige kerstmarkt vindt plaats van 10 tot en met 18 december 2022 in samenwerking met restaurant JP1886. Op deze kerstmarkt wordt je teruggebracht naar Kerst in de 19de eeuw, de Victoriaanse Tijd. Er is uniek entertainment en er zijn gezellige marktkramen en heerlijke hapjes en drankjes. Onder andere nostalgische draaimolens, rendieren, levend entertainment, zoals een straatomroeper, oude ambachten, steltenlopers en livemuziek dragen bij aan deze unieke beleving.

Deze beleving kan perfect gecombineerd worden met een kerstfeest- of diner op locatie! Tussendoor even struinen over de markt en genieten van alles wat de kerstmarkt te bieden heeft.

Dickens kostuums Zaandam

Er zijn tal aan mogelijkheden om unieke activiteiten te doen op de kerstmarkt tijdens deze dagen. Van een rondvaart over de Zaan in de nostalgische boten tot een workshop, het bijwonen van parades, schaatsen op de schaatsbaan en de mogelijkheid tot het spelen van allerlei Oudhollandse spellen met ieder gezelschap. Er is voor ieder wat wils!

Kerstpakket samenstellen
Als bedrijf kan je naast het vieren van een kerstborrel, diner of kerstfeest ook je werknemers hun eigen kerstpakket laten samenstellen, door producten op de markt uit te kiezen! Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten. Er zal een divers aanbod van marktkramen aanwezig zijn op de Zaanse Dickens kerstmarkt. Elke werknemer vult een gevlochten mand en daarin kun je bijvoorbeeld een mooi boek, verse producten van de slager en een kerststuk in stoppen. Zo heeft elke werknemer een eigen samengesteld kerstpakket wat echt bij hem of haar past.

Wil jij met jou collega’s kerst vieren met een borrel, diner of zelfs een feestavond? Op de kerstmarkt is er een restaurant in Dickens stijl waar wij drie arrangementen aanbieden. Deze zijn:

  • borrel
  • borrel en diner
  • diner en feestavond

Tijdens deze arrangementen kun je kiezen uit extra opties zoals: een kerstpakket samenstellen op de markt of een rondje in het reuzenrad. Neem voor meer informatie contact met ons op! Onze contactinformatie vindt je hier

Deel dit event

Ook leuk