De Zaanse Boerderij

Evenementenlocatie De Zaanse Boerderij

Jouw evenement op de Zaanse Schans!

Deze gezellige evenementenlocatie bevindt zich pal op de Zaanse Schans. Met een culturele en historische omgeving is dit een superleuke locatie om je evenement te organiseren. Deze locatie is omgeven door schattige Zaanse huisjes en Zaans cultureel erfgoed. Wil je genieten van een mooi uitzicht tijdens je evenement? Dan is dit zeker de goede plaats. De Zaanse Boerderij heeft zowel een gezellige plek binnen als buiten en biedt een unieke sfeer van oudhollandse gezelligheid aan.

Mogelijkheden bij de Zaanse Boerderij

Bij deze oudhollandse sfeer hoort natuurlijk ook oudhollands eten. De locatie staat bekend om de heerlijkste pannenkoeken. Voor de liefhebber zijn er veel verschillende soorten pannenkoeken van wel 29 centimeter te verzorgen. Ook is het mogelijk om een gezellige BBQ te doen, buiten op het terras aan het water.

De Zaanse Boerderij

De bereikbaarheid

Deze bijzondere locatie bevindt zich in het historische Zaandijk en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het ov. Bij de Zaanse Boerderij is het mogelijk om betaald te parkeren. Vanaf station Zaanse schans is het ongeveer 10 minuten lopen naar de locatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tip van dtevents

Wil jij naast vergaderen een leuke activiteit doen met jouw collega’s? Het Perfecte Kiekje is een leuke activiteit die plaatsvindt op de Zaanse Schans!

Deel dit event

Ook leuk