West-Friese Tafel catering

De West-Friese Tafel

Wat ga je beleven met de West-Friese Tafel?

Een bijzonder eventconcept voor elk evenement! Al sinds 2011 draagt dit concept bij aan het promoten van het ambachtelijke agrarische product, waarbij het verhaal van de telers verteld wordt. De mooie producten zorgen ervoor dat de tafel tot leven komt op ieder evenement. ‚Äč

West Friese tafel evenement

Op jouw evenement!

Deze West-Friese tafel kan een onderdeel zijn van ieder evenement! Denk aan een open lucht diner of lunch, waarbij je op een weiland aanschuift aan deze prachtige lange tafel. Uiteraard wordt er uitsluitend gekookt met streekproducten en verteld de boer zijn verhaal. Met als doel? Proeven, experimenteren en beleven. De setting brengt je terug naar de basis en zorgt voor enorm veel plezier bij de bezoekers. De tafel ook kan perfect gebruikt worden op een festival met kookworkshops, als eyecather, voor promotie doeleinden en zelfs als overdekt podium! Met deze mega-tafel en de producten brengen wij het mooiste van Noord-Holland naar jouw zakelijke evenement!

Catering evenement

Hoe is dit tot stand gekomen?

De West-Friese tafel draagt bij aan de economische vooruitgang en vitaliteit van West-Friesland. Bijdrage aan een eerlijke, gezonde en kansrijke voedselketen. Hoe mooi is dat? Daarnaast promoten wij graag het West-Friese product, zodat het unieke karakter van Westfriesland en verbindingen op hoog culinair niveau laten zien worden!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden op jouw evenement met deze prachtige tafel in combinatie met de West-Friese producten. Wij vertellen jou hier graag meer over!

Deel dit event

Ook leuk