de villa

Vergader- en evenementenlocatie De Villa

Locatie de Villa!

Deze unieke locatie is gelegen aan de Westerbroekplas in Spaarnwoude. Een prachtige locatie met een aansluitend privé stadsstrand. Met ruime zalen en een divers aanbod is dit een speciale locatie voor vergaderingen of evenementen.

Evenementen bij de Villa

Deze locatie biedt veel mogelijkheden voor jouw evenement, zowel binnen en buiten kan je gezellig vertoeven en genieten van het heerlijke eten en drinken dat de Villa te bieden heeft. De Villa beschikt over drie ruime gedeelten; een bar, het restaurant en een terras met privé strand.
Optioneel is het mogelijk om verschillende activiteiten te organiseren op het strand en is er een ruim aanbod beschikbaar van divers live entertainment.

Er is ook een ruim aanbod aan diner opties zoals walking dinner, shared dining, een handmade buffet en nog veel meer.

Vergaderen

Vergaderlocatie de Villa heeft tegelijkertijd een chique en een vrije sfeer. De prachtige zalen en het privéstrand maakt het een unieke vergaderlocatie. Tijdens het vergaderen krijg je onbeperkt toegang tot verschillende soorten koffie en thee. Je krijgt tussendoor lekkernijen aangeboden en een stuk handfruit.

Bij deze vergaderlocatie is het mogelijk om lunch en/of diner bij te boeken. Ook is het mogelijk om tussendoor verschillende soorten activiteiten of workshops te volgen. De locatie is in bezit van een flipover, wifi en een LED-touchsscherm.

Lijkt dit je een leuke locatie? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee! Neem hier een kijkje om een overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties te zien.

De Villa

Tip van dtevents

Locatie de Villa ligt aan het mooie Westbroekplas. Vergaderen op deze locatie is goed te combineren met suppen! Deze sportieve activiteit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Deel dit event

Ook leuk