evenementenlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam evenement maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Tuinen

Evenementenlocatie De Tuinen!

Ben jij op zoek naar een unieke en sfeervolle evenementenlocatie? Dan zijn De Tuinen een match voor jou! In deze prachtige, groene locatie bij Schiphol valt van alles te beleven. Dit is een perfecte evenementenlocatie voor buitenevenementen, denk bijvoorbeeld aan grote evenementen zoals een festivals met een DJ, een foodtruckfestival, een kerstmarkt en talloze andere openluchtevenementen. Ook kun je ervoor kiezen om iets kleiners neer te zetten, zoals een bootcamp, yoga of andere teambuilding activiteiten. De locatie is uitgerust met moderne faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvol evenement. De Tuinen kan zo worden ingericht, dat het perfect aansluit op de sfeer van jouw evenement! 

evenementenlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam evenement maatschappelijk verantwoord ondernemen

Over De Tuinen

De Tuinen zijn gelegen in het Corendon Village, dichtbij Schiphol Airport. Het bestaat uit een prachtig grasveld, met daarbij ook een verharde grond. Dit geeft dus veel mogelijkheden voor jou en je collega’s om een gaaf evenement neer te zetten! In de tuin staat een grote en spectaculaire Boeing 747, dit vliegtuig kan ook gehuurd worden voor gave activiteiten! Deze Boeing 747 heeft 30 jaar voor KLM gevlogen en staat nu permanent in De Tuinen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

evenementenlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam evenement maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tip van dtevents

Wil je jouw evenement liever binnen organiseren? Kijk dan eens naar de prachtige locatie De Skybar! Ook deze locatie is gelegen in Corendon Village bij Schiphol. De Skybar bevindt zich boven op het gebouw, waardoor je tijdens je evenement geniet van een prachtig uitzicht. Deze locatie beschikt over een dakterras, een restaurant en de mogelijkheid voor livemuziek. Neem een kijkje naar De Skybar voor meer informatie!

Ben je benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden?
Neem dan een kijkje bij alle vergader- en evenementenlocaties!

Deel dit event

Ook leuk