de studio evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Zaanstreek

Vergaderlocatie de Studio

Vergaderen in de Studio!

Deze unieke vergaderlocatie bevindt zich in het hart van het Zaanse industriële erfgoed. Een perfecte locatie voor workshops, actieve teamsessies, trainingen en vergaderingen. De locatie vergaderen in de studio kan in meerdere opstellingen worden klaargezet en kan dus volledig aangepast worden naar wens. Op aanvraag tegen meerkosten kunnen er andere faciliteiten als beamer, soundsystem, entertainment, workshop- en vergaderinterventies worden verzorgd.

de studio evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Zaanstreek

Naast deze unieke vergaderlocatie bieden wij ook catering! Een goede koffie, thee, water en friandises zijn standaard in ons arrangement opgenomen. Optioneel zouden wij een gevarieerde lunch, ambachtelijke hapjes of zelfs een heerlijk buffet kunnen klaarmaken. Hierbij maken wij gebruik van lokale ondernemers. Er wordt voor gezorgd dat de vergadering precies aan jouw wensen voldoen.

De vergaderlocatie in Koog aan de Zaan is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als het verkeer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tip van dtevents

Naast het vergaderen kun je ook een leuke teambuilding activiteit doen met je collega’s op deze locatie! Het spel Beat the Box is perfect te combineren met een vergadering! In teams verdiep je je in uitdagende raadsels om als eerste de box te kunnen openen!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Studio? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk