Vergaderen in de studio

Vergaderlocatie de Studio

Vergaderen in de studio!

Deze unieke vergaderlocatie bevindt zich in het hart van het Zaanse industriële erfgoed. Een perfecte locatie voor workshops, actieve teamsessies, trainingen en vergaderingen. De locatie vergaderen in de studio kan in meerdere opstellingen worden klaargezet en kan dus volledig aangepast worden naar wens. Op aanvraag tegen meerkosten kunnen er andere faciliteiten als beamer, soundsystem, entertainment, workshop- en vergaderinterventies worden verzorgd.

Vergaderen in de studio

Naast deze unieke vergaderlocatie bieden wij ook catering! Een goede koffie, thee, water en friandises zijn standaard in ons arrangement opgenomen. Optioneel zouden wij een gevarieerde lunch, ambachtelijke hapjes of zelfs een heerlijk buffet kunnen klaarmaken. Hierbij maken wij gebruik van lokale ondernemers. Er wordt voor gezorgd dat de vergadering precies aan jouw wensen voldoen.

De vergaderlocatie in Koog aan de Zaan is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als het verkeer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Naast vergaderen in de studio bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk