de sprint vergaderlocatie unieke evenementenlocatie personeelsuitje ideeën Zaanstreek

Vergaderlocatie de Sprint

Vergaderen in de Sprint!

Op zoek naar een hippe locatie met een industriële sfeer? Dan is dit een geschikte vergaderlocatie! De Sprint is ideaal voor actieve teamsessies, trainingen en vergaderingen. De locatie beschikt over verplaatsbare tafels met comfortabele stoelen en over een eigen terras met een zonnescherm. Wij kunnen de vergaderlocatie volledig aanpassen naar al jouw wensen!

Verzorging catering

Naast deze prachtige locatie bieden wij ook catering! Een goede koffie, thee, water en friandises zijn standaard in ons arrangement opgenomen. Optioneel zouden wij een gevarieerde lunch, ambachtelijke hapjes of zelfs een heerlijk buffet kunnen klaarmaken. Hierbij maken wij gebruik van lokale ondernemers.

De locatie in het hart van het Zaanse industriële erfgoed is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als het verkeer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Al met al, een perfecte, hippe en industriële locatie om samen met collega’s en/of partners te vergaderen.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

de sprint vergaderlocatie unieke evenementenlocatie personeelsuitje ideeën Zaanstreek

Tip van dtevents

Wil jij je vergadering combineren met een leuk teamuitjes? Leer gitaarspelen tijdens de Workshop gitaarspelen van Ruben Hoeke! Tijdens deze workshop krijg je de beste tips van een professional!

Wil jij weten welke unieke teamuitjes er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Sprint? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk