de sprint

Vergaderlocatie de Sprint

Vergaderen in de Sprint!

Op zoek naar een hippe locatie met een industriële sfeer? Dan is dit een geschikte vergaderlocatie! De Sprint is ideaal voor actieve teamsessies, trainingen en vergaderingen. De vergaderlocatie beschikt over verplaatsbare tafels met comfortabele stoelen. Deze locatie beschikt ook over met een eigen terras en zonnescherm. Wij kunnen de vergaderlocatie volledig aanpassen naar al jou wensen.

Vergaderen in koog aan de zaan

Verzorging catering

Naast deze prachtige locatie bieden wij ook catering! Een goede koffie, thee, water en friandises zijn standaard in ons arrangement opgenomen. Optioneel zouden wij een gevarieerde lunch, ambachtelijke hapjes of zelfs een heerlijk buffet kunnen klaarmaken. Hierbij maken wij gebruik van lokale ondernemers.

De locatie in het hart van het Zaanse industriële erfgoed is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als het verkeer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Al met al, een perfecte, hippe en industriële locatie om samen met collega’s en/of partners te vergaderen.

Naast vergaderen in de sprint bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk