Badhoevedorp vergaderen evenementen Schiphol Amsterdam skybar Corendon vergadering

De Skybar

Locatie De Skybar!

Ontdek Schiphol en Amsterdam van bovenaf! Neem de lift naar de 9e verdieping van Corendon Village en geniet van een panoramisch uitzicht over Amsterdam en Schiphol. Bij De Skybar kunnen jij en je collega’s genieten van heerlijke Caribische gerechten en van de lekkerste cocktails. Naast lekker eten beschikt De Skybar over fantastisch entertainment. Zo is er van woensdag tot en met zondag een band die leuke muziek maakt. Het muzikale programma bestaat voornamelijk uit jazz, soul en salsa. Op vrijdag tot en met zaterdag draait er een DJ vanaf 23:00 uur, zodat jij en je collega’s lekker kunnen swingen op de dansvloer! Dit is dus dé perfecte locatie voor jouw unieke evenement.

Teamuitjes Skybar Amsterdam Schiphol Badhoevedorp evenementen

Over De Skybar

De Skybar bevindt zich op de bovenste verdieping van Corendon Village in Schiphol. De Skybar biedt plaats aan maximaal 250 personen en is een geweldige locatie voor een gezellig avondje uit en ervoor een heerlijk diner. Is het lekker weer en wil je genieten van de zon? Ga dan lekker buiten zitten op het terras. Het terras biedt ruimte voor 50 personen. Naast lekker eten kun je hier ook genieten van optredens van getalenteerde muzikanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

Teamuitjes Skybar Amsterdam Schiphol Badhoevedorp evenementen

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar een andere evenementenlocatie voor jouw exclusieve evenement? Kijk dan eens naar De Tuinen! De Tuinen is een perfecte locatie voor een fantastisch buitenevenement. In de prachtige tuinen van Corendon Village kun jij jouw evenement opzetten. Bij deze locatie zijn verschillende mogelijkheden, van activiteiten tot festivals.

Kijk ook naar onze andere vergader- en evenementenlocaties!

Deel dit event

Ook leuk