Zaandam Zaanstreek evenementenbureau vergaderen vergaderarrangement

De Oude Verkadefabriek

Vergaderen bij De Oude Verkadefabriek!

Welkom bij De Oude Verkadefabriek, dé smaakvolle vergaderlocatie in het hart van Zaandam! Gevestigd in de historische monument, dat vroeger een bruisende beschuitfabriek was, bieden wij een unieke setting met een prachtig uitzicht op de Zaan.

Onze ruime zaal is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en voorkeuren. Of je nu kiest voor een informele opstelling of een traditionele vergaderopstelling, wij zorgen ervoor dat de ruimte perfect wordt ingericht voor jouw bijeenkomst. Daarnaast bieden wij ook een aparte break-out room aan, zodat je in kleine groepen kunt vergaderen of brainstormen in een intieme setting. En natuurlijk staat er koffie, thee en wat lekkers voor jullie klaar.

De vergaderlocatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het is binnen loopafstand te bereiken. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid aanwezig.

Het vergaderen is inclusief:

  • Break-out room
  • Eigen keuken
  • Verrijdbaar scherm met HDMI aansluiting
  • Flip-over met stiften
  • Parkeermogelijkheid
  • Eigen toiletten
  • Airco
  • Verschillende vergaderopstellingen mogelijk
Vergaderlocatie De Oude Verkadefabriek Zaandam Zaanstreek evenementenbureau vergaderen

Heb je behoefte aan een smakelijke lunch tijdens de vergadering? Geen probleem! Ons team verzorgd graag een uitgebreide lunch voor jou en je gasten, zodat jullie energiek en geïnspireerd blijven gedurende de dag. En als je speciale wensen hebt, laat het ons weten! Wij doen ons uiterste best om aan al jouw verwachtingen te voldoen.

Of geniet van een welverdiende break tussen het vergaderen door en ontdek de perfecte balans tussen werk en ontspanning bij De Oude Verkadefabriek! Combineer je vergadering met een leuke teambuilding activiteit of workshop voor een verfrissende en inspirerende ervaring. Onze break-out activiteiten zorgen voor de nodige ontspanning en stimuleren de teamspirit.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit event

Ook leuk