De oude gracht evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Utrecht

Vergaderlocatie de Oude gracht

Vergader in een kloosterwerf!

Vergaderen bij de Oude gracht heeft veel voordelen. Deze voormalige kloosterwerf heeft hoge plafonds met monumentale bogen, snel internet, vloerverwarming, ramen, een ingang aan de werf én aan een binnenstadtuin. De ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Dus ook voor kleinere teambuilding sessies kunt u hier goed terecht.

De catering tijdens het vergaderen bij de Oude gracht

De catering kan aangepast worden naar al je wensen, van broodjes tot Indonesische en Italiaanse gerechten. Naast de ruime keuze van de catering, wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Dit allemaal om de vergadering compleet te maken.

De vergaderlocatie erg goed bereikbaar en ligt centraal in Nederland. Het is op ongeveer 10 minuten loopafstand van Utrecht station. Parkeergarage de Springweg is op steenworp afstand van de vergaderlocatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat. Neem een kijkje naar de andere vergader- en evenementenlocaties die wij aanbieden.

De oude gracht evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Utrecht

Tip van dtevents

Vergaderen bij de Oude gracht is goed te combineren met de Workshop beatboxen! Wees creatief en werk goed samen met jouw collega’s! Jullie worden begeleid door een professional.

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Oude gracht? Neem een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk