evenementen de loods

Evenementenlocatie de Loods

Evenementenlocatie de Loods

Deze enorme industriële evenementenlocatie is perfect voor grootschalige bedrijfsevenementen. Dit gebied bestaat uit meerdere ‘locaties’ die behoren tot deze evenementenlocatie en maken deel uit van het industriële erfgoed van Zaandam. Maak een spectaculair evenement bij deze flexibele ruimtes. De Loods bevindt zich aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam en vormt een culturele broedplaats.
Deze locatie is zeer geschikt voor bedrijfsevenementen en bedrijfsfestivals, vanwege de enorme ruimte zowel binnen als buiten. Ook de omgeving zorgt daarbij voor een unieke sfeer. Het is zelfs mogelijk om een evenement te organiseren op een schip. Op dit luxe passagiersschip kan je op een unieke manier je gasten ontvangen.

conference de loods

Over de Loods

Op deze evenementenlocatie kunnen maximaal 10.000 personen ontvangen worden. Binnen de locaties zijn erg veel mogelijkheden. Zo kunnen er diners, congressen, festivals, productlanceringen en nog veel meer georganiseerd worden. Deze locatie bevindt zich in Zaandam en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op deze locatie is ruime gratis parkeergelegenheid.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij bespreken graag de verschillende opties bij deze unieke locatie. Alles is mogelijk!

Deel dit event

Ook leuk